EventSummit 2019, beste editie tot nu toe!Op donderdag 31 januari vond de 11de editie plaats van EventSummit, het grootste eendaagse platform voor de totale evenementenbranche. Goed voor bijna 600 exposanten, 5500 bezoekers en heel veel mooie content. Het slechte weer en de gladheid weerhielden evenement organiserend Nederland er niet van om af te reizen naar Rotterdam Ahoy.

Arjen Lemstra: “We hadden nu voor het eerst het gevoel dat alles klopte. Qua uitstraling, logistiek, indeling vloer. Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten. Er was toch nog een wachtrij van 12 minuten  in de ochtend om binnen te komen. Volgend jaar dus minimaal 20 registratiepunten. Maar gezien het minieme aantal mailtjes met ‘klachten’ en opmerkingen, kijken we terug op een prachtige editie.”

Joris Bots: “We hebben net de enquête verstuurd en daar gaan we weer kritisch doorheen en waar mogelijk zaken aanpassen. Er zijn bepaalde ‘Straten” bijvoorbeeld die we volgend jaar aanraden om niet gezamenlijk als straat te gaan staan, omdat uit de enquêtes blijkt dat het niet optimaal werkt. Zo zijn we elk jaar bezig om onszelf te verbeteren. Op naar 2020!”

Er is inmiddels al mooi beeldmateriaal beschikbaar:

-De aftermovie, geproduceerd door Sander Blom

-De interviews van Gerrit Heijkoop, mede mogelijk gemaakt door NEP Webcasting/Faber Audiovisuals, die ook de livestream verzorgden

-De leuke vlog van Jelle Drijver (Eventvlogger.nl)

-En Congreswereld was ook aanwezig en maakte het volgende filmverslag

-Al bijna 10000 mensen bekeken via LinkedIn de facade van Ahoy!

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: EventSummit Vakbeurs Rotterdam Ahoy
Algemene voorwaarden | privacy statement