Ticketregistratie EventSummit 2020 gestartOp 30 januari 2020 vindt de 12de editie van EventSummit plaats in Rotterdam Ahoy. Met 600 exposanten, 6000 bezoekers, een uitverkocht congres en een inspirerend sprekersprogramma, is dit grootste eendaagse platform voor de evenementen en festivalbranche niet meer uit de branche weg te denken. 

Vanaf de eerste editie van EventSummit is de organisatie gefocust op het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier. Arjen Lemstra: “We faciliteren een plek voor meer dan 600 exposanten om hun verhaal te vertellen in een laagdrempelige uniforme setting, zodat de focus echt ligt op inhoud en kwaliteit. EventSummit is geen beurs,congres of netwerkevent, maar een echte Summit waar we ons mooie vak naar een hoger plan tillen.” Voor de ruim 6000 bezoekers is EventSummit dé plek om kennis en inspiratie op te doen voor het nieuwe evenementenjaar!

U vraagt, wij draaien! Nieuwe thema’s op beursvloer.

Uit enquetes bleek een grote vraag te zijn naar MICE en relatiegeschenken. De organisatie luistert daar uiteraard naar. Voor de komende editie is er voor het eerst een categorie van MICE gerelateerde bedrijven. Maar liefst 40 mooie bedrijven zijn aanwezig om van jouw volgende incentive een succes te maken. Samen met 20 bedrijven die relatiegeschenken leveren, is het aanbod aanzienlijk uitgebreid. Wij willen eventprofessionals een divers en groot platform bieden, waarmee zij hun evenementen naar een hoger plan kunnen trekken.”, aldus Lemstra. 

Congres: De Kracht van Communities

Het thema van het jaarlijks uitverkochte congres tijdens EventSummit is de Kracht van Communities. Meerdere grote merken zetten zich af tegen bestaande Social Media en maken hun eigen Community, waar ze content in delen. EventSummit zelf is met zijn LiveCommunity.nl ook deze weg ingeslagen. Logischerwijs gaan we tijdens het congres alle facetten van communities belichten. Er is een fantastische line-up van sprekers, met o.a. Hans Janssen, Rumag, Sam Feldt en de organisatie van de EO Jongerendag. Maartje Blijleven (We Love Communities) zal als dagvoorzitter het congres in goede banen leiden.

Tickets en kaarten congres: www.eventsummit.nl
 

Tags: EventSummit Rotterdam Ahoy Arjen Lemstra
Algemene voorwaarden | privacy statement