MPI Event Diversiteit en Inclusiviteit bij Friendship Sports Centre: Je bent goed zoals je bent! 

Als eventprofessional krijg je ongetwijfeld steeds vaker de vraag vanuit de opdrachtgever om inclusiever te zijn. Maar hoe vertaalt zich dit concreet naar jouw werk als eventprofessional? Op 11 december 2023 gaat MPI Netherlands Chapter onder leiding van dagvoorzitter Robert Daverschot dieper in op deze vragen. Tijdens het event stellen ze de vraag: "Zou niet iedereen een onderdeel moeten zijn van inclusiviteit en diversiteit?"


Wat is diversiteit en inclusiviteit nou echt? Hoe voelt het om in iemand anders schoenen te staan? Als eventprofessional dien je overal rekening mee te houden, maar waar ligt de grens van je invloed en kunnen? We hebben te maken met regels, cultuurverschillen en omgangsnormen. De vraag is of we ons hier bewust genoeg van zijn en wat we doen met deze kennis en ervaring. Tijdens deze middag gaat MPI hier dieper op in en maken we samen inzichtelijker wat dit betekent voor jou als eventprofessional. Daarnaast leer je je mede eventprofessional op een heel ander vlak kennen.

Programma

12.00 13.00 Inloop en lichte lunch

13.00 13.30 Opening: Je bent goed zoals je bent!

13.30 13.45 Wat is diversiteit en inclusie?

13.45 15.00 Lets play equal

15.00 15.45 Pauze & activiteit

15.45 16.30 Learnings & implementatie

16.30 17.00 Closing drink
 

Friendship Sports Centre

Op deze bijzondere locatie is het motto: 'Je bent goed zoals je bent.' Een Ronald McDonald Center investeerder zorgde ervoor dat dit sportcentrum voor 700 kinderen, jongeren en ouderen met een beperking die 25 verschillende sporten beoefenen, gebouwd kon worden. Een visie van de vader van Myron, een jongen met een aangeboren dubbelzijdig hersenletsel. Voormalig profvoetballer Dennis Gebbink moest en zou sporten toegankelijk maken voor iedereen. Op deze locatie worden we geconfronteerd met de veerkracht en het doorzettingsvermogen van anderen.

Durf jij het aan om écht jezelf te zijn? MPI Netherlands Chapter verwelkomt je graag op 11 december 2023 bij het Friendship Sports Centre in Amsterdam! Aanmelden kan tot vrijdag 7 december.


MPI Winterborrel

Na alle najaarsdrukte in eventland is het tijd voor een vervolg op de succesvolle MPI Zomerborrel van afgelopen jaar. Ditmaal reizen we af naar het prachtige Spoorwegmuseum in Utrecht. Van 23 december tot en met 7 januari is deze geweldige locatie namelijk omgetoverd tot Winter Station.

Bring Your Partner & Kids

Onder de noemer 'Bring Your Planner' zijn op de events van MPI Nederland nor-maal gesproken ook planners en buyers uit jouw eigen netwerk van harte wel-kom. Dit keer doen we dat anders. Voor deze editie van de MPI Winterborrel, die in de kerstvakantie op donderdag 4 januari 2024 plaatsvindt, nodigen we niet alleen jou als eventprofessional uit, maar ook partners en kids! Tijdens het magische Winter Station van het Spoorwegmuseum is er voor iedereen iets te beleven. Ontelbare lampjes, kerstdecoraties en een antieke carrousel brengen het hele museum in een romantische wintersfeer. Met als absoluut hoogtepunt: schaatsen tussen de treinen! In de museumhal ligt een echte ijsbaan waar je rond-jes kunt schaatsen rondom een antieke stoomlocomotief. En dankzij vaste cateringpartner van het Spoorwegmuseum Vermaat genieten we niet alleen van hospitality op topniveau, maar ook van heerlijke winterse dranken en bijzondere bites, ook voor kinderen.

Programma

14.30 16.00 uur: Mogelijkheid tot bezoek museum/schaatsen op eigen gelegenheid

16.00 18.00 uur: Netwerken onder het genot van warme Chocomel, Glühwein, Drinks & Winterbites in de Wachtkamer 3e Klasse

Je bent dus al welkom voor de start van het event om 16.00 uur om op eigen gelegenheid het museum te bezoeken en te genieten van Winter Station. Schaatsen zijn gratis te leen. Voor kinderen is er een apart krabbelbaantje en speciale schaatsrekken beschikbaar. Daarna proosten we met z'n allen in een ongedwongen en informele sfeer op het komende eventjaar! Wees er snel bij, want er is beperkt plek! Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Spoorwegmuseum en Vermaat Catering.

 

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: MPI Nederland Friendship Sport Centre Winter Station Spoorwegmuseum
MPI The Netherlands Chapter | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel

Algemene voorwaarden | privacy statement