Merel Kuilder branch manager bij artlogic Nederland



Na de zware klap van de pandemie heeft artlogic de focus gelegd op groei in Nederland. De komst van Merel Kuilder is belangrijk voor artlogic, omdat het bedrijf zich strategisch richt op uitbreiding in Nederland te midden van de uitdagingen die de wereldwijde pandemie met zich meebrengt. Met een schat aan ervaring en een passie voor de evenementenbranche brengt Merel een dynamische energie in het team.

Voordat Merel bij artlogic kwam, werkte ze als Manager Crew & Planning bij Eventcare en speelde ze een belangrijke rol in de strategische samenwerking tussen artlogic en Eventcare.

Buiten het werk liggen Merels interesses dicht bij de bruisende evenementenindustrie, want ze bezoekt graag concerten, festivals en  theatervoorstellingen om het werk van verschillende artiesten te waarderen. 

Toen Merel werd gevraagd naar haar enthousiasme voor de nieuwe functie, toonde ze zich enthousiast over de kans om bij te dragen aan een groot Europees crewbedrijf en benadrukte ze het potentieel voor groei en vooruitgang, niet alleen voor artlogic, maar ook voor haar crewleden.

Reflecterend op gedenkwaardige projecten, noemde Merel LagoLago als bijzonder impactvol, wat de breedte van ervaringen laat zien die Eventcare levert aan haar klanten. Merel's doelen voor het komende jaar zijn onder andere het verder uitbreiden van artlogic NL en het verbeteren van de kwaliteit van de crew, samen met haar collega Vincent.

Over haar eerste dagen bij artlogic zei Merel dat de overgang soepel verliep, ze erkende de aanpassingsperiode en benadrukte de positieve en gastvrije start van haar reis met het bedrijf. "We zijn verheugd Merel Kuilder te verwelkomen in de artlogic familie als Branch Manager voor onze Nederlandse activiteiten", zei Simon Stürtz, oprichter van artlogic. "Haar expertise en passie voor de evenementenbranche sluiten perfect aan bij onze visie op groei en uitmuntendheid in dienstverlening. We zijn ervan overtuigd dat Merel een centrale rol zal spelen in het stimuleren van ons succes op de Nederlandse markt."
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Merel Kuilder artlogic Eventcare
Algemene voorwaarden | privacy statement