Staffpool B.V. (artlogic) neemt Crew Business over van Eventcare CrewStaffpool B.V. (artlogic) is verheugd haar strategische samenwerking met Eventcare Crew aan te kondigen. Eventcare is een full service productie dienstverlener gevestigd in Amsterdam en bestaat sinds 2016. Het jonge en enthousiaste team streeft ernaar de kwaliteit en het
niveau van muziek, kunst, business-to-business en culturele evenementen wereldwijd te verbeteren.

Met een multidisciplinaire aanpak op het gebied van conceptie, productie en teammanagement biedt Eventcare diensten op maat om verfijnde evenementen te realiseren.

“Door deze samenwerking kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren en onze crewafdeling verder te versterken. Door de dagelijkse operationele taken van de crew over te dragen aan Staffpool B.V. (artlogic) kunnen wij ons volledig concentreren op onze kerncompetenties: het ontwerpen, plannen en uitvoeren van unieke en op maat gemaakte projecten en evenementen”, aldus Hannes Trooster, CEO van Eventcare. 

De ervaren crew van Eventcare zal worden geïntegreerd in het netwerk van Staffpool B.V. (artlogic) om ervoor te zorgen dat alle klanten eersteklas crew ondersteuning blijven ontvangen, in combinatie met de logistiek en de backoffice die gerund wordt door Staffpool B.V. (artlogic).

Verder maakt de samenwerking met Staffpool B.V. (artlogic) het mogelijk om gemakkelijker crew in heel Europa aan te bieden en draagt bij aan een duurzamere aanpak van de projectoplevering door gebruik te maken van lokale bemanning. Zowel Eventcare als Staffpool B.V. (artlogic) delen een passie voor het creëren van onvergetelijke ervaringen en zetten zich in voor kwaliteit, veiligheid, efficiëntie en
duurzaamheid.


Een boom samen geplant voor een goede samenwerking. Van links naar rechts: Merel Kuilder (Branch Manager artlogic NL - voormalig Manager Crew & Planning Eventcare), Simon Stürtz (oprichter artlogic) en Hannes Trooster (CEO Eventcare)
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Staffpool artlogic Eventcare Crew
Algemene voorwaarden | privacy statement