Hilton The Hague wint World Travel Award voor toonaangevend zakelijk hotel



Op 6 maart 2024 vonden de World Travel Awards plaats in Berlijn, Duitsland waarbij Hilton The Hague de prestigieuze award voor Netherlands’ Leading Business Hotel voor de derde achtereenvolgende keer in ontvangst mocht nemen. Deze erkenning onderstreept de voortdurende toewijding van het hotel aan het leveren van buitengewone service en het creëren van memorabele ervaringen voor hun gasten, vooral in de zakenreismarkt.

Ilio Rodoni, de General Manager van Hilton The Hague, reageert als volgt: “Als eerste wil ik mijn oprechte blijheid en trots uiten voor ons team voor het winnen van deze award voor de derde keer op rij. Het benadrukt de toewijding van elke team member die dag in dag uit hardt werkt om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden. Samen zullen we deze mijlpaal vieren en ik kijk dan ook vol enthousiasme uit naar een prachtige toekomst, gevuld met nieuwe mogelijkheden en successen.”

World Travel Awards
De World Travel Awards™ werden opgericht in 1993 om uitmuntendheid te erkennen, te belonen en te vieren in alle belangrijke sectoren van de reis-, toerisme- en horecabranche. Vandaag wordt het merk World Travel Awards™ wereldwijd erkend als het ultieme keurmerk van branchewaardigheid.

Elk jaar bestrijken de World Travel Awards™ de wereld met een reeks regionale galaceremonies om uitmuntendheid binnen elk continent te erkennen. WTA-galaceremonies worden beschouwd als mijlpaalevenementen in de reiskalender, bijgewoond door de belangrijkste besluitvormers, figuren, invloedrijke personen en media in de branche.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Hilton The Hague Den Haag World Travel Awards
Algemene voorwaarden | privacy statement