Eerste livecongres van Nederland een feitOp 1 juli vond LIVE AGAIN! plaats, het eerste grote livecongres van Nederland na de intelligente lockdown. In de Fokker Terminal in Den Haag werden zowel ’s ochtends als ’s middags 100 gasten ontvangen, allemaal actief in het organiseren van congressen, vanuit de overheid of het bedrijfsleven, of vanuit een eigen evenementenbureau. De aanwezigen gingen in zogenaamde Live Talks! met elkaar in gesprek om zoveel mogelijk kennis en nieuwe inzichten te delen over hoe zakelijke congressen en bijeenkomsten weer het beste georganiseerd kunnen worden. Aangezien LIVE AGAIN! een hybride congres was kon het ook online worden gevolgd. Vanuit de webcast studio in de Fokker Terminal werd er continu geschakeld tussen het plenaire programma en de gasten aan tafel. Initiatiefnemers van LIVE AGAIN! zijn organisatie- en PR-bureau Smith Communicatie, de Fokker Terminal, audiovisueel & online specialist AVEQ en congres & eventcateraar Mood4Food.

De initiatiefnemers blikken terug op een succesvol congres en zijn blij dat zij vakgenoten uit de hele evenementenbranche een hart onder de riem hebben kunnen steken: “Het doel van Live Again was dat wij wilden laten ervaren wat er nu wél al kan. We hebben enorm veel positieve reacties mogen ontvangen. Onze dank gaat uit naar alle partijen die belangeloos mee hebben geholpen om LIVE AGAIN! te organiseren en hiermee de markt voor zakelijke congressen en evenementen weer op gang te helpen”, aldus Leontine Smith namens de initiatiefnemers.

Initiatiefnemers
LIVE AGAIN! is een initiatief van een aantal bedrijven uit Den Haag dat al jarenlang met elkaar samenwerkt en veel ervaring heeft in de evenementensector. Ondanks het feit dat al deze bedrijven nu zelf ook met omzetdaling te maken hebben, willen ze met dit congres op 1 juli 2020 de evenementensector weer op gang brengen en overheden en bedrijven aansporen om dit najaar nog hun zakelijke events in te plannen. De initiatiefnemers zijn de Fokker Terminal, audiovisueel & online specialist AVEQ, congres & eventcateraar Mood4Food en organisatie- en PR bureau Smith Communicatie. Diverse partners hebben zich inmiddels belangeloos aangesloten zoals het Nederlands Debat Instituut, Kronenburg Hospitality & Event Staff, Events.nl, Maessen Tenten, Eventbranche.nl, Livecommunity.nl, Speakers Academy, CS2001 Schoonmaakdiensten, Veilig op 1, David van Schie party rental, Colorworks, Creative Colors, Van der Maarel Eventstyling en Artistic Productions.

Voor meer informatie zie: www.liveagain.nl

Fotografie: Patrick van Katwijk
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: LIVE AGAIN eerste live congres Fokker Terminal Den Haag AVEQ Mood4Food Smith Communicatie Hybride events
Algemene voorwaarden | privacy statement