Nieuwe horeca- en eventlocatie Papa's Loft House in Amsterdam geopendNa een hartverwarmende speech van Managing Director, Alexander Claus, werd de winnaar van de Hemingway Look-Alike winnaar bekend gemaakt en kon de opening plaatsvinden. De ruim 250 aanwezigen werden op dit evenement in de wereld van ‘Papa’ meegenomen door een Cubaanse band, DJ’s, een ‘walking dinner’ en allerlei entertainment, zoals een geheime Speakeasy CocktailBar.

De feestelijke opening viel samen met de finale van de Hemingway look-Alike wedstrijd. Dit werd georganiseerd in het kader van de avontuurlijke sfeer van de locatie die geïnspireerd is op de schrijver Ernest Hemingway. De originele versie van deze verkiezing vindt elke zomer plaats op Key West. Uit 20 kandidaten die zich aangemeld hadden, stonden gisteren 4 finalisten voor een deskundige jury, bestaande uit Hemingway-expert en zanger, Paul J.M. Bond en radio- en documentairemaker, Laura Stek. Uiteindelijk werd John Stassen bekroond tot de winnaar van de avond. Zoals de andere finalisten had hij de bekende Hemingway baard, een dikke schipperstrui met col, maar hij had zelfs zijn haar in Papa’s look, zich goed ingelezen en vertelde de jury stoere verhalen zoals de schrijver ook deed. 

Het nieuwe Papa’s Loft House is onderdeel van het Element hotel in Amsterdam maar met een aparte ingang. Het restaurant met een enorm dakterras, heeft plaats voor ruim 250 personen en biedt zich ook aan als eventlocatie. Naast Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse Bos is dit de tweede vestiging van Papa’s Houses. “Bringing people together.” is de slogan van CLAY Hospitality, de groep achter Papa’s Houses. Zij exploiteren ook het Element by Westin (Marriott) hotel. 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Papa s Loft House Amsterdam Eventlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement