Vier nieuwe general managers bij Bilderberg HotelsBilderberg heeft in vier van haar hotels nieuwe general managers benoemd. Het gaat om Tim Gillissen in Kasteel Vaalsbroek, Ronald Slomp in het Garden Hotel, MaryLoes Baur in Hotel De Bilderberg en Harro Menkhorst in Grand Hotel Wientjes. Opvallend is dat deze general managers allemaal carrière maakten binnen Bilderberg, of terugkeerden na functies buiten de hotelgroep. 

Recentelijk heeft Bilderberg een opmerkelijke prestatie geleverd in het onderzoek Nationale Benchmark Hotelketens, uitgevoerd door Multiscope. Hieruit blijkt dat Bilderberg de hoogste Net Promoter Score (NPS) heeft behaald van alle hotelketens in Nederland.

Ernst van Der Waal, Director of Operations voor Bilderberg, deelt zijn enthousiasme over deze prestatie: "We zijn ontzettend trots op deze waardering van onze gasten. Dit bevestigt onze positie in de markt. We blijven investeren in onze hotels en onze teamleden. Deze hoogste positie is een prachtige waardering voor al onze medewerkers, want zij maken het merk. Samen groeien en van elkaar leren maakt ons sterker. Het doorgeven en delen van kennis, evenals het wisselen van functies, vormt een rode draad in de loopbaan van onze medewerkers. En zo ook bij onze general managers. 

De general managers staan klaar om met enthousiasme en toewijding aan hun nieuwe uitdagingen te beginnen. Ze zien dit als een kans voor persoonlijke en professionele groei, evenals voor de verdere ontwikkeling van hun hotels. MaryLoes Baur deelt haar ambitie: "Voor mij is Hotel De Bilderberg het visitekaartje van onze hotelcollectie. Met het toegewijde team wil ik ervoor zorgen dat onze gasten een onvergetelijke ervaring beleven." Tim Gillissen, die na enkele jaren elders terugkeert bij Bilderberg, geeft aan: "Het voelt als thuiskomen. Kasteel Vaalsbroek behoort tot de mooiste plekken van Nederland." Ondanks de diversiteit in locaties zijn alle general managers het erover eens: het zijn de mensen die het verschil maken.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Bilderberg Kasteel Vaalsbroek Garden Hotel Hotel de Bilderberg Grand Hotel Wientjes
Algemene voorwaarden | privacy statement