Event Management Group neemt Tapijn in Maastricht overTapijn, een geliefde culinaire bestemming in het hart van Maastricht, heeft het genoegen aan te kondigen dat het haar deuren zal blijven openen met een frisse wind van vernieuwing. Na een periode van speculatie over de toekomst van het etablissement, zijn we verheugd te bevestigen dat Tapijn haar trouwe klantenkring en bezoekers zal blijven verwelkomen met de vertrouwde gastvrijheid waar het om bekend staat.

Nieuwe eigenaren en visie
De huidige eigenaar, Tuur Huijbregts, draagt per 1 september 2023, het stokje over aan een nieuw team van gepassioneerde ondernemers. Onder de nieuwe leiding van Tom de Lepper en Danny Keppels (Event Management Group), zal Tapijn haar deuren openen met een vernieuwde visie. Tom en Danny, beiden winnaar van de Maastricht Hospitality Award kijken er naar uit om samen te ondernemen en Tapijn voort te zetten. “Tapijn ligt op een prachtige locatie en heeft tal van mogelijkheden. Met veel plezier geven we ruimte aan de verschillende faculteiten van onze buren van Universiteit Maastricht en zetten we de deuren weer open voor omwonende en parkbezoekers.”

Heerlijk terras in het stadspark
In het seizoen zal Tapijn klaarstaan om gasten te verwelkomen voor een heerlijke lunch of een gezellige borrel. De locatie biedt een sfeervolle ambiance waar iedereen kan genieten van een heerlijk terras. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst met vrienden of een zakelijke borrel, Tapijn zal een uitnodigende plek zijn om te ontspannen en te genieten.

Perfecte locatie voor groepen en evenementen
Met haar ruime en flexibele faciliteiten zal Tapijn beschikbaar zijn voor boekingen voor groepen, evenementen, bruiloften en partijen tot 300 personen. Tapijn biedt de ideale setting voor een verscheidenheid aan bijeenkomsten en vieringen. Of het nu gaat om een uitgebreid diner, een intiem feestje of een academisch congres, Tapijn zal ervoor zorgen dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Over Tapijn
Tapijn is gelegen in het prachtige stadspark van Maastricht, waar bezoekers kunnen genieten van een sfeervolle omgeving en een rustige ambiance. Bovendien bevindt Tapijn zich op het terrein van de Universiteit Maastricht, waardoor het een centrale ontmoetingsplek zal zijn voor zowel omwonenden als studenten en medewerkers van de universiteit. Met deze unieke ligging wil Tapijn een verbindende rol spelen binnen de lokale gemeenschap en het academische leven.

Over Event Management Group (EMG)
Event Management Group is een gerenommeerd evenementenbedrijf met een passie voor gastvrijheid en culinaire beleving. Met een divers portfolio van succesvolle evenementen en locaties in Limburg, heeft EMG een reputatie opgebouwd als een toonaangevende speler in de evenementenindustrie.

Foto: Lotte Steegmans, Tom de Lepper, Joep Gubbels, Rachel van Daele ,Tuur Huijbregts, Danny Keppels
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Tapijn Maastricht Event Management Group Eventlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement