Conferli en Event Design Collective bundelen krachten: Samenwerking voor verenigingssucces op lange termijnConferli en Event Design Collective Nederland werken samen om hun kennis en ervaring te delen ter ondersteuning van de veranderende verenigingsmarkt. Beide organisaties streven naar verbetering en innovatie van associatieconferenties door middel van educatie, consultancy en (ontwerp)tools die zorgen voor succes op de lange termijn.

Conferli en Event Design Collective zijn gepassioneerd over het versterken van verenigingen in deze snel veranderende wereld. Conferli doet dit via zijn online congres matchmaking platform, dat organisatoren van verenigingscongressen koppelt aan steden, landen en locaties. Het Event Design Collective zijn strategische event consultants die hun methodologie, die duidelijk maakt hoe evenementen waarde creëren voor organisaties en hun stakeholders, gericht toepassen. Hunsamenwerking voegt waarde toe voor verenigingen omdat ze oplossingen bieden om strategische besluitvorming te verbeteren en zo in de loop van de tijd de nodige veranderingen te creëren.

"Al bij onze eerste ontmoeting werd duidelijk dat we op één lijn zaten: verenigingen hebben met hun bijeenkomsten goud in handen. Maar het moet echt anders, willen ze op de lange termijn floreren. De wereld verandert en conferenties moeten dat ook", vertelt Nienke van der Malen, CEO en oprichter van Conferli.

"Goed ontworpen verenigingscongressen helpen niet alleen de vereniging bloeien, maar helpen ook om de vereiste veranderingen voor de belangrijkste stakeholders nu en op de lange termijn te realiseren. Congressen zijn een onmisbaar instrument om waarde te creëren voor iedereen en het is iets waarin wij gespecialiseerd zijn", aldus Ingrid Rip, Directeur (Wetenschappelijk) Verenigingen van Event Design Collective Nederland.

Het partnerschap tussen Conferli en Event Design Collective zal ervoor zorgen dat verenigingen de uitdagingen van de toekomst aankunnen en tegelijkertijd de sterke geschiedenis van hun vereniging en voor hun leden behouden. Afhankelijk van de behoeften van de vereniging kunnen verschillende diensten beschikbaar worden gesteld voor die verenigingen die op zoek zijn naar nieuwe wegen om waarde te creëren voor hun respectievelijke stakeholders via whitepapers, onderwijs (zowel live als online), ondersteunende tools en consultancy op maat. Beide organisaties waren sprekers op IMEX Frankfurt 2023.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Conferli Event Design Collective Nienke van der Malen Ingrid Rip event design Bestemming Associatie congressen
Algemene voorwaarden | privacy statement