Ontdekkingstocht: de Côte d’Azur als MICE-bestemming



Reizen als een digitale nomade in een camper samen met je kat. Je moet het maar doen als vrouw alleen. Mariska Kesteloo reist en werkt vanuit haar camper. Momenteel is ze onderweg naar de Côte d’Azur om dezze streek als eventbestemming te ontdekken en te ervaren.

Sinds 2022 reist en werkt Mariska vanuit haar camper. In het afgelopen jaar was ze zeven maanden onderweg en dat is wederom haar doel voor dit jaar. Maar dit keer met een prachtige bestemming in het vooruitzicht: de Côte d’Azur. "Het doel is om mijn ervaringen te delen over Cannes, Mandelieu en Nice en voor welke doelgroepen en markten deze steden de juiste plaats zijn. De afgelopen jaren is er veel veranderd aan de Côte d’Azur en uiteraard heeft de impact van Covid dit gebied niet onaangetast gelaten, vandaar tijd om dit gebied te ontdekken."

Mariska is blij met deze bestemming. "Ik ken het gebied niet goed, moet ik bekennen. Ik ben maar één keer in Nice geweest als toerist. En het beeld dat ik heb, vooral van Cannes, is uiteraard dat het een high-end bestemming is. Maar ik weet zeker dat er veel meer mogelijkheden zijn en dat ga ik ontdekken. Daarom ben ik enorm blij en trots dat ik de MICE-ambassadeur van Côte d’Azur ben geworden. Het voordeel is dat ik als toerist én als eventprofessional kom. Daarnaast heb ik de tijd om dit gebied te verkennen. Niet zoals een korte famtrip waar je maar een klein deel van de bestemming ziet. Dat is één van de vele voordelen van deze samenwerking voor beide partijen. Mijn ervaringen en verhalen kun je volgen online via mijn website en social media kanalen, via diverse miceplatforms en ik ben aanwezig bij verschillende evenementen, waaronder IMEX in Frankfurt."

Practice what you preach, is een motto van Mariska en daarom zal ze tijdens haar reis zelf een evenement organiseren op het eiland van St. Honorat, gelegen onder de stad Cannes. Een evenement voor een specifieke doelgroep, mensen die door een rouwproces heen gaan. Het samenbrengen van gelijkgestemden, samen wandelen, lunchen, praten en verdieping maar uiteraard ook emoties en verhalen delen, dat is het doel. "Deze formule heb ik meerdere malen in Nederland georganiseerd, en wil heel graag de wandelingen internationaal voortzetten. Daarom ben ik dankbaar dat ik mijn werk tijdens mijn reis kan voortzetten in Côte d’Azur."


Mariska Kesteloo is ondernemer, schrijver, internationaal spreker en digitale nomade. Ze reist met haar kat door Europa in haar camper. Ze heeft een passie voor B2B-influencermarketing en is de eigenaar van Word of MICE. Haar bedrijf informeert, inspireert en begeleidt bestemmingen en andere aanbieders uit de meetings en events industrie over dit onderwerp. Daarnaast organiseert ze wandelingen en reizen voor mensen die door een rouwproces gaan.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Mariska Kesteloo World of Mice Cote Azur Frankrijk Bestemming
Algemene voorwaarden | privacy statement