Botanic Sanctuary Antwerp wint prijs voor 'Best Hotel Concept of the year' tijdens The Independent Hotel Show AmsterdamBotanic Sanctuary Antwerp viel 14 maart in de prijzen op de award uitreiking van The Independent Hotel Show Amsterdam. Het geprezen hotel won de prijs voor “Best Hotel Concept of the year”.

De awards zijn een nieuw gegeven in de hospitality sector waarbij de focus ligt op high-end boutique hotels. Het is de eerste internationale award voor het vijfsterren-superior hotel dat vorig jaar z’n deuren opende.

Independent Hotel Show Amsterdam
De Independent Hotel Show Awards, die voor het eerst in Amsterdam werden uitgereikt, erkennen de passie van onafhankelijke hoteliers, hotels en leveranciers die de hotelsector vooruithelpen. De awards onderlijnen waarom onafhankelijke hotels in de Benelux en Duitsland de plek bij uitstek zijn om te verblijven en zorgen ervoor het hotelaanbod te verbeteren voor de leveranciers die met de sector samenwerken.

Tijdens dit event worden awards uitgereikt voor hotelier van het jaar, hotelwebsite van het jaar en het beste partnership van het jaar.

Best Hotel Concept of the year
Tijdens deze ceremonie wordt ook het Best Hotel Concept geprezen met een award. Elk van de genomineerden op de shortlist werd zorgvuldig geselecteerd door professionele juryleden uit de hospitality sector. Deze prijs erkent een uniek, innovatief concept binnen een onafhankelijk hotel. Het hotelconcept moet bijdragen aan een betere kwaliteit van de dienstverlening of een verbeterde klantervaring die door innovatie en creativiteit de grenzen van wat een hotel zou moeten zijn echt heeft verlegd.

Botanic Sanctuary Antwerp, lid van The Leading Hotels of The World en het enige 5*Superior hotel in Antwerpen, werd genomineerd in deze categorie en ging met de award naar huis. Het is de eerste internationale erkenning voor het hotel dat ernaar streeft de gastronomische hotspot van Europa te worden.

Het hotel is ondertussen meer dan een jaar geopend en is zeer blij met de prijs, aldus Marc Alofs, de managing director van het hotel: “Ik ben erg fier dat we deze internationale award, die uitgereikt wordt in Amsterdam, London en Miami naar Antwerpen kunnen brengen. Het resultaat van een bijna vier jaar durende team-inspanning vanuit projectontwikkeling tot de huidige exploitatie.” Hij vervolledigt nog dat de award opgedragen wordt aan het team, dat dagelijks een gigantische inspanning doet om de gasten van het hotel het maximale te bieden op het gebied van hospitality en gastronomie. “Oprechte dank ook aan de eigenaars, Iret Development, voor de enorme investering en het vertrouwen in datzelfde team!”, uit Mr. Alofs nogmaals zijn dankbaarheid.

Benieuwd wat dit hotel te bieden heeft? In de nieuwste editie van Meeting Magazine lees je de hotelrecensie over Botanic Sanctuary Antwerpen
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Botanic Sanctuary Antwerp The Independent Hotel Show Amsterdam Hotel Antwerpen
Algemene voorwaarden | privacy statement