Hilton Amsterdam Airport Schiphol wint World Airport AwardsHilton Amsterdam Airport Schiphol is door gasten uitgeroepen tot het beste luchthavenhotel van Europa tijdens de World Airport Awards, die op 15 maart in de Passenger Terminal Expo in Amsterdam, Nederland, werden gehouden.

Markus Fritz, General Manager bij Hilton Amsterdam Airport Schiphol, was aanwezig bij de officiële World Airport Awards. “Het ontvangen van de SkyTrax-award is een bewijs van de toewijding van het hotel om als luchthavenhotel de beste klantervaring te bieden. De prijs is een grote erkenning voor de hoge normen van Hilton Amsterdam Airport Schiphol en erkent het harde werk en de inspanning van elk teamlid van het hotel om onze klanten tevreden te stellen. We willen onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun stem en achten ons waardig om zo'n prachtige onderscheiding te ontvangen."

Edward Plaisted, CEO van Skytrax: “We feliciteren Hilton Amsterdam Airport Schiphol met hun fantastische succes bij het winnen van deze belangrijke gasttevredenheidsprijs voor 2023. De luchthavenhotelmarkt is de afgelopen jaren steeds competitiever geworden en voor het Hilton Amsterdam Airport Schiphol om te behouden hun leiderschap is een fantastische erkenning van de hoge normen die ze aan hun gasten bieden.”
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Hilton Amsterdam Airport Schiphol World Airport Awards Locatie Hotel
HILTON Amsterdam Airport Schiphol | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Schiphol Boulevard 701
1118 BN
Schiphol airport
nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement