Nieuwe general manager voor Renaissance Amsterdam HotelHet Renaissance Amsterdam Hotel verwelkomt Rex A.G. Nijhof als nieuwe General Manager. Nijhof volgt Kenneth Millar op die onlangs is aangesteld als General Manager van het W Edinburgh.

Rex A.G. Nijhof heeft een imposante carriere van bijna twintig jaar ervaring als general manager binnen Marriott International, waarbij hij gewerkt heeft voor hotels in Zweden, Nigeria, Rwanda, India, Duitsland, Turkije en tevens het Amsterdam Marriott Hotel. In zijn meeste recente functie was hij General Manager voor het Sheraton Stockholm Hotel.

Nijhof begon zijn carriere in de hotelindustrie met zijn eerste stage in het Amsterdam Sonesta Hotel in 1988, wat nu bekend staat als het Renaissance Amsterdam Hotel. Nijhof keert terug als General Manager. Rex A.G. Nijhof: “Ik ben ontzettend blij om terug te zijn en verheug me op deze fantastische uitdaging. De komende jaren beloven veel goeds!”

Over het Renaissance Amsterdam Hotel
Op een steenworp afstand van het centraal station, historische Jordaan, negen straatjes en de dam plaatst het Renaissance Amsterdam Hotel je midden in het culturele hart van Amsterdam. Het hotel biedt niet alleen een geweldige plek om te verblijven, maar ook een unieke plek voor evenementen. Of het nu een symposium, galadiner, huwelijk of jaarlijkse bestuursvergadering is, de unieke 17e eeuwse Koepelkerk is de perfecte locatie.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Renaissance Amsterdam Hotel Hotel Amsterdam Rex A.G. Nijhof
Renaissance Amsterdam Hotel
Kattengat 1
1012 SZ
Amsterdam
nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement