IACC kondigt strategische alliantie aan met MPIIACC, de wereldwijde vereniging die de top 1% van kleine tot middelgrote conferentie- en vergaderlocaties vertegenwoordigt, heeft details aangekondigd van een strategisch partnerschap met MPI, de grootste wereldwijde branchevereniging voor vergaderingen en evenementen. De alliantie zal ervoor zorgen dat de twee organisaties werken aan het bevorderen van de wereldwijde evenementengemeenschap met behulp van gedeelde kennis en verbonden intelligentie.

Door de samenwerking zal IACC ook samenwerken met MPI's diverse en substantiële netwerk van meer dan 95.000 vergader- en evenementprofessionals in 70 afdelingen om 's werelds beste vergaderlocaties te promoten en de knapste geesten uit de industrie samen te brengen. De verhuizing benadrukt de toewijding van IACC om elk van zijn 400 ledenlocaties te ondersteunen met geavanceerd onderzoek en middelen, evenals uitstekende netwerkmogelijkheden.

IACC en MPI zullen samenwerken aan een aantal initiatieven, waaronder discussies over thought leadership en het creëren van inhoud en campagnes die gelijkheid, diversiteit, inclusie en welzijn versterken als belangrijke componenten voor een succesvolle sector. Samen zullen de organisaties onderwijs delen tijdens hun live-evenementen en online leerplatforms ontwikkelen om rijke bronnen te leveren in de vorm van blogs, webinars en briefings over best practices.

Mark Cooper, CEO van IACC: “Ik ben verheugd om deze nieuwe fase van een reeds lang bestaand wereldwijd partnerschap tussen IACC en MPI aan te kondigen. Door middel van verbonden intelligentie zullen we elkaars cruciale werk aanvullen om de industrie vooruit te helpen en extra voordelen te bieden voor onze respectieve leden. We zijn trots op het werk dat IACC heeft bereikt en de kansen die we blijven bieden voor ons steeds groter wordende lidmaatschap. De alliantie met MPI stelt ons in staat om op dat werk voort te bouwen en het lidmaatschap van MPI en de bredere industrie te ondersteunen terwijl we verdere verandering en groei stimuleren.”

“In de afgelopen 50 jaar heeft MPI een voortrekkersrol gespeeld in het vooruithelpen van de meeting- en evenementenindustrie en professionals binnenin”, zegt Paul Van Deventer, president en CEO van MPI. “Deze formele alliantie met IACC creëert een sterk platform voor ons om samen te werken, voort te bouwen op en hun diepgaande industrie-inzichten, collectief gemeenschapsvertrouwen en rijkdom aan robuuste middelen te delen die, door middel van gedeelde samenwerking, de promotie en groei van de industrie zullen verzekeren.”
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: IACC MPI
Algemene voorwaarden | privacy statement