General Manager wisselingen bij Carlton Hotel Collection



Josine Folie en Mark Welbers hebben nieuwe managementposities gekregen binnen Carlton Hotel Collection. Josine gaat aan de slag bij Banks Mansion in Amsterdam en Mark gaat het team leiden bij Carlton Square in Haarlem.



Josine Folie nieuwe General Manager van Amsterdam Banks Mansion
Het Amsterdamse Banks Mansion stelt Josine Folie als nieuwe General Manager aan. In 2006 is Josine afgestudeerd aan de Hotel Management School te Maastricht. Haar carrière bij Carlton Hotel Collection begon 12,5 jaar geleden bij The Dominican in Brussel. Ze begon hier als HR-manager en vervolgens is ze verder gegaan in de rol als Rooms Division manager. In 2022 startte ze bij het karakteristieke Carlton Ambassador in Den Haag, om nu vervolgens aan de slag te gaan als General Manager bij het prachtige Banks Mansion in hartje Amsterdam.

Josine Folie, General Manager Banks Mansion: ‘Het is een droom die uitkomt om vanuit ons Design Hotel in Brussel, via de parel in Den Haag thuis te komen bij de Banks Family in Amsterdam. Het fantastische team en het all-things-inclusive concept zorgen voor een uniek en verwelkomend gevoel. Voor mij - en onze gasten - voelt het monumentale pand in de Gouden Bocht aan als your-home-away-from-home. Met mijn Bourgondische roots en het Amsterdamse lef in de Banks Family, hoop ik dat we een nog warmer en uitzonderlijker thuis kunnen creëren voor onze gasten. Een mooie uitdaging voor ons allen, ik heb er zin in!’



Mark Welbers aan de slag als General Manager bij Carlton Square in Haarlem

Mark Welbers maakt plaats voor Josine bij Banks Mansion aan de Herengracht in Amsterdam. Mark  kijkt ernaar uit om de rol als General Manager te vervullen bij het Carlton Square in het mooie Haarlem. Carlton Square is de plek waar hij in 2015 als Front Office Manager bij Carlton Hotel Collection begon. De afgelopen 4 jaar heeft hij samen met het team bij Banks Mansion succesverhalen geschreven, zoals het behalen van een top 5 notering voor Beste Hotels van Nederland op de website Tripadvisor. Na deze waardevolle tijd in Amsterdam is hij verheugd om de wisseling te maken naar Carlton Square. 

Mark Welbers, General Manager Carlton Square: ‘Met veel plezier en trots ga ik terug naar de plek waar mijn Carlton carrière begon. Een prachtig hotel met een waanzinnige F&B concept: Bar & Kitchen Zocher, de huiskamer van en voor Haarlemmers. Ook de recent vernieuwde vergaderfaciliteiten maken dit hotel een must visit voor bezoekers en inwoners van Haarlem. Haarlem is één van de meeste bruisende steden van Nederland met een prachtig culinair en cultureel aanbod. Ik kijk er naar uit om samen met ons team onvergetelijke herinneringen te creëren met en voor onze gasten.’

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Carlton Hotel Collection Banks Mansion Carlton Square Amsterdam Haarlem
Algemene voorwaarden | privacy statement