Vierde editie Dutch Dance University op 19 april in Our HouseDe vierde editie van Dutch Dance University (DDU) vindt op 19 april plaats in dancemuseum Our House in Amsterdam. Tijdens deze conferentie over de elektronische muziek-branche, georganiseerd door en voor jonge professionals in de dance, draait het om het leren kennen van de laatste trends en ontwikkelingen en om netwerken.

Tijdens DDU zijn er panels met sprekers over drie onderwerpen: de laatste ontwikkelingen binnen de verduurzaming van festivals, de invloed van onafhankelijke muziekradio en de herleving van de illegale feestcultuur.

Georganiseerd door studenten van de Fontys minor Dance Industry vindt DDU jaarlijks plaats. In het verleden zijn sprekers zoals Tim Hox, Sander Bijlstra en Daniël Lippens aan bod gekomen. Ook richting de vierde editie zijn de studenten druk in de weer om een mooie line-up te realiseren. De sprekers zullen de aankomende week bekend worden gemaakt via de social media-kanalen van DDU.
 
Moderator van de vierde conferentie is Aron Friedman, die een jarenlange ervaring heeft als zowel journalist en organisator binnen de dancewereld. Naast het panel-programma valt er nog meer te beleven tijdens DDU. Zo kun je netwerken met professionals uit de branche, zijn er muzikale optredens en kun je onderdelen van de Our House-experience beleven.

Echte kenners weten dat Our House zich op beroemde grond bevindt. Voorheen was de legendarische club iT er gevestigd, tegenwoordig is dat AIR. Buiten de club-uren doet de locatie onder de naam Our House dienst als het eerste dancemuseum in de wereld. Je kunt jezelf er onderdompelen in de geschiedenis en cultuur van de elektronische muziek.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Dutch Dance University Conferentie dancemuseum Our House Amsterdam
Algemene voorwaarden | privacy statement