NCD kiest voor duurzaam ontmoeten door partnership met Onemeeting.com



Met ingang van 1 maart 2022 zijn alle meetings, opleidingen en overnachtingen die NCD (Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren) in Nederland organiseert CO2-neutraal, middels de compensatie die Onemeeting.com met Groenbalans realiseert. En met de ISO 27001-certificering is de digitale beveiliging optimaal geborgd. Dit is het concrete resultaat van de meerjaren samenwerking die NCD aangaat met het boekingsplatform Onemeeting.com. NCD is onderdeel van het SDG-House Campus Landgoed Zonheuvel en draagt daarmee actief de 17 duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties uit.

“NCD-directeur Karlijn L’Ortye: ‘Wij zijn enorm blij dat wij elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten, want dat is de kern van onze vereniging. We gaan graag voor de Next Level en hebben daarom gekeken wat we méér kunnen doen. Het is een extra mooie start dat meteen al onze opleidingen, bijeenkomsten en overnachtingen nu ‘CO2-neutraal’ zijn. Niet alleen de locatie, maar ook de reisbeweging wordt meegenomen en gecompenseerd, wat het mooi rond maakt. Bij de keuze voor een venue hebben wij de voorkeur voor duurzame locaties en dat is nu heel eenvoudig via het Onemeeting.com platform.”

“Mensen kunnen niet zonder elkaar. Ze blijven elkaar opzoeken en ontmoeten. Dat is onze visie. De afgelopen jaren hebben we geleerd dat digitale communicatie een fantastisch hulpmiddel is, maar nooit een vervanging zijn voor de échte ontmoetingen. Ervaring vraagt om échte bijeenkomsten. Onemeeting.com helpt NCD om voor die ontmoetingen de beste locaties te vinden en die zijn steeds meer duurzaam. Wij zijn trots dat juist deze vertegenwoordiging van leidinggevend Nederland hier een duidelijke keuze voor ons platform maakt”, aldus Luc van Bussel, CEO van Onemeeting.com.

NCD-voorzitter Paul Geraeds. “Duurzaamheid staat terecht steeds hoger op de strategische prioriteitenlijst in de boardrooms van Nederland. Met onze bescheiden, maar heel zichtbare en concrete bijdrage aan de klimaatdoelen willen wij ook inspiratie zijn voor onze community die voor hun ondernemingen dezelfde keuzes kunnen en móeten maken.” 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Onemeeting.com NCD Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Direc duurzaam vergaderen duurzaam organiseren Karlijn L’Ortye Paul Geraeds Luc van Bussel
Algemene voorwaarden | privacy statement