Green Meeting DEAL laat bedrijven Klimaatneutraal VergaderenMeetingexpert Onemeeting.com lanceert de Green Meeting DEAL tijdens het Nieuwe Economie-festival 2022 van MVO Nederland. De Green Meeting DEAL is een duurzame samenwerking die zakelijke bijeenkomsten van bedrijven en organisaties klimaatneutraal maakt en daarmee een bijdrage levert aan hun MVO-doelstellingen. Het doel van de Green Meeting DEAL is om zowel de kosten als de CO2-uitstoot van fysieke bijeenkomsten versneld te verlagen. De Green Meeting DEAL is een initiatief van Onemeeting.com en onderdeel van haar Sustainable Development Goals.

Klimaatneutraal vergaderen
De Green Meeting DEAL geeft bedrijven en organisaties een direct inzicht in de kansen en handvatten om de CO2-footprint van al hun bijeenkomsten te verlagen. Op basis van dit inzicht in meetingkosten en CO2-footprint wordt een reductie- & compensatieplan gemaakt om alle zakelijke bijeenkomsten klimaatneutraal te organiseren. Met het grootste aanbod van duurzame Green Key locaties en het inzicht in de duurzaamheidsprestaties van aangesloten locaties waarborgt Onemeeting.com de CO2-reductie voor bijeenkomsten. “De rest-CO2 wordt vervolgens gecompenseerd met gecertificeerde CO2-rechten uit duurzame energie-, bosbehoud- of energie efficiencyprojecten in ontwikkelingslanden. Het zijn projecten met lange termijn voordelen voor de bevolking door verbeterde werkgelegenheid, gezondheidszorg en scholing. Groenbalans Nederland maakt dit voor ons mogelijk”, aldus Luc van Bussel CEO The Onemeeting Company B.V.

Dubbele winst
Meetingexpert Onemeeting.com helpt bedrijven en organisaties met het zoeken, vergelijken, beoordelen, boeken en beheren van vergaderlocaties en services. Als intermediair staat Onemeeting.com ook middenin de meetingbranche en de samenleving. “Het verduurzamen van zakelijke bijeenkomsten en het verlagen van de meetingkosten leveren een dubbele winst op voor onze opdrachtgevers. Op die manier maken we het verschil in een snel veranderende markt”, aldus Madeloes van Rooijen-Karremans Executive Director Onemeeting.com B.V.

Over Onemeeting.com
Meetingexpert Onemeeting.com is een onafhankelijk zakelijk boekingsplatform in de meetingbranche en helpt bedrijven met de duurzame inkoop van vergaderlocaties & -services. Het platform ontzorgt bedrijven met een integrale (online) bedrijfsoplossing voor het zoeken, boeken en beheren van zakelijke bijeenkomsten. De missie van Onemeeting.com is om zakelijke bijeenkomsten te verduurzamen als onderdeel van haar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onemeeting.com realiseerde 25.000 boekingen voor 3.000 bedrijven in 2019. Onemeeting.com biedt 100% Klimaatneutraal Vergaderen en publiceert haar MVO-beleid & resultaten op MVO-Register en het ISO26000 platform. Onemeeting.com is ISO27001 gecertificeerd en een maatschappelijk partner van NCD Vereniging van Directeuren en Commissarissen. De organisatie is een Great Place to Work (Trust Index 91%) en oprichter van WCARE.one: een duurzame Movement in de meetingbranche. 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Onemeeting.com Green Meeting DEAL duurzaamheid Duurzaam ondernemen duurzaam vergaderen Groene vergaderlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement