Amsterdam-based Proposales verkozen tot #1 Proposal Tool voor Meetings & EventsProposales heeft de prijs voor de #1 RFP & Proposal Management Software 2022 ontvangen van Hotel Tech Report. Deze jaarlijkse uitreiking voor wereldwijde hoteltechnologie-aanbieders wordt ook wel de ‘Grammys voor Hotel Tech‘ genoemd en geeft hoteliers een goed inzicht in de nieuwste en meest vooruitstrevende technologieën op de markt.

Vanuit hun kantoor in Amsterdam bedient het Zweedse bedrijf Proposales ruim 500 hotels in Europa met een tool voor het maken en versturen van een moderne vorm van meeting- en eventvoorstellen. Onder andere Apollo & Leonardo Hotels, Mövenpick Amsterdam,
Rotterdam Marriott Hotel en Scandic Hotels en Nordic Choice Hotels werken met de tool om het behandelen van aanvragen voor Meetings, Events en groepen te optimaliseren.

“Voorstellen versturen in de vorm van een PDF-document vertraagd het sales proces en komt bovendien de gastbeleving niet ten goede. Een moderne gastbeleving is snel, online en effectief, zoals men overal online aankopen doet vandaag de dag”, aldus, Joost Doevendans, Head of Sales bij Proposales.

Door het versturen van interactieve en digitale voorstellen kunnen hoteliers zich onderscheiden en met behulp van geïntegreerde e-signing, betaling en facturering wordt het salesproces verkort. Een korter sales proces en snellere reactietijd resulteert direct in een hogere conversie. Tot slot genereert deze volledig web-based oplossing veel data die salesteams kunnen helpen bij het beter kwalificeren van aanvragen en het monitoren van onder andere conversies en reactie snelheid per gebruiker.

Het bedrijf heeft ambitieuze plannen om het komende jaar door te groeien binnen Europa en spoedig wereldwijd de #1 Proposal tool voor hotels te worden.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Proposales Amsterdam Hotel Tech Report Aanvraagtool Digitale voorstellen Sales tool
Algemene voorwaarden | privacy statement