Vind de meest geschikte locatie voor je volgende evenement of incentive in ZwitserlandDe keuze is reuze. Soms weet je niet waar je moet beginnen. Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) geeft je deze tips. Ook de website www.MySwitzerland.com/meetings staat boordevol informatie. 

Venue finder
Op zoek naar een geschikte locatie voor je volgende evenement of incentive? Met behulp van de locatiezoeker van MySwitzerland.com krijg je snel en eenvoudig een overzicht van de locaties in Zwitserland. In de stad, op het platteland of in de bergen het is allemaal mogelijk. Gebruik het filter en vind de meest geschikte locatie voor jouw relatie. 
Congrescentrum
Kies je favoriete congrescentrum uit één van de 43 congrescentra, die er in Zwitserland zijn. De tien grootste congrescentra van Zwitserland hebben zich verenigd in een vereniging: The Ten Swiss Convention Centres voor congressen tussen de 500 en 5000 deelnemers.

Meeting Hotels
Of het nu in de stad of in de bergen is, gezellig, modern, traditioneel of stedelijk. Het aanbod aan vergaderhotels in Zwitserland is divers. Bijvoorbeeld het Nira Alpina Silvaplana, een modern ski-in, ski-uit design hotel aan de voet van de Corvatsch in het Engadin. De vergaderzaal heeft een capaciteit voor 60 personen. Alle 70 kamers beschikken over een balkon of terras en bieden een fantastisch uitzicht. In de winter nachtskiën? Op de verlichte skipiste suis je zo 4,2 km naar beneden. 
Business Meeting Planner
Stel je eigen favoriete lijst samen. Selecteer een hotel, bestemming en/of sociaal programma. Nadat je de lijst hebt samengesteld kun je eenvoudig een pdf maken of request for proposal en zo doorsturen naar je klant. Uiteraard is dit kosteloos.Het Switzerland Convention & Incentive Bureau geeft onafhankelijk advies en informatie. Deze service wordt kosteloos en vrijblijvend verleend aan opdrachtgevers en eventprofessionals. Neem voor advies en informatie contact op met Lisette van Dolderen via scib.nl@switzerland.com of telefonisch op 020 620 92 29 

www.MySwitzerland.com/meetings
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Lisette van Dolderen

Tags: Zwitserland locatiezoeker stad platteland bergen Congrescentrum Hotel Meeting winter
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement