Burgemeester Jan van Zanen heropent Atrium Den Haag na 1,5 jaar tijdens MuseumnachtHet Atrium is na 1,5 jaar op zaterdag 9 oktober heropent om 20 uur tijdens de Museumnacht door burgemeester Jan van Zanen. Stichting Atrium City Hall, de stichting achter de activiteiten in het Atrium heeft deze avond de lichtinstallatie #HetLichtGaatWeerAan van PIP Den Haag met strijkkwartet gebracht, de expositie Straatkunstenaars op Doek van Ringo, Zesta & Page33 en de documentaire 25 jaar Stichting Atrium, is het een avond geworden om nooit meer te vergeten!

#Hetlichtgaatweeraan
Afgelopen 1,5 jaar was het Atrium gesloten voor evenementen en tentoonstellingen. Met #HetLichtGaatWeerAan laat Atrium City Hall samen met PIP Den Haag zien dat iedereen weer welkom is in de huiskamer van Den Haag, om de vele tentoonstellingen en evenementen in het Atrium van het Stadhuis te komen bekijken. Afgelopen zomer is dit bijzondere filmproject achter de toen nog gesloten deuren opgenomen met de allereerste drone ooit in het Atrium. Omdat het licht weer aan gaat van het Atrium, is speciaal voor alleen deze avond de lichtinstallatie #HetLichtGaatWeerAan live met strijkkwartet gebracht aan het publiek.

Over het Atrium Den Haag
Het Atrium Den Haag is het ontmoetingscentrum in het stadhuis voor de burgers en de bezoekers van Den Haag. Er worden culturele, educatieve, maatschappelijke en commerciële evenementen en gratis toegankelijke tentoonstellingen georganiseerd. Stichting Atrium City Hall organiseert deze verschillende activiteiten in het Atrium Den Haag, zoals de programmering tijdens de Museumnacht.
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Atrium Den Haag evenementenlocatie
Algemene voorwaarden | privacy statement