Woudschoten en KNVB: een krachtige samenwerking op meerdere velden en een speciaal klantevent voor jouWoudschoten en de KNVB zijn sinds 2016 businesspartners op de KNVB Campus. Judith Huizing en Geralda Brunsman, beiden salesmanager op de verschillende locaties, vertellen openhartig over hun samenwerking en de synergie. Op 28 oktober organiseren ze zelfs samen een speciaal klantevent voor boekers met rondleidingen en inspiratie op beide locaties.

Woudschoten is een bijzondere bosrijke plek waar zakelijke gasten bij elkaar komen om ‘te ontmoeten, ontwikkelen en verbinden’ en de KNVB Campus een inspirerende topsportomgeving ‘voor de teams van morgen’. Judith Huizing en Geralda Brunsman zijn dagelijks in de weer om beide locaties, los van elkaar én waar mogelijk heel graag samen, te koppelen aan bedrijven die een unieke bijeenkomst willen organiseren op een toplocatie. Judith: “Ik wil de connectie maken, meedenken, mensen op weg helpen, zowel door de faciliteiten die we aanbieden als met mijn expertise. Daar krijg ik energie van.” Wat ze aldus Judith altijd proberen, is gasten enthousiast te maken om ondanks hun drukke programma’s ook naar buiten te gaan; bij de KNVB Campus naar de speelvelden en bij Woudschoten het bos in op het eigen landgoed. Geralda: “Ik zeg altijd dat ik wil verbinden, regelen & ontzorgen. En natuurlijk denken we beiden ook graag inhoudelijk mee: welk haakje kunnen we gebruiken passend bij het doel en onze locatie, wat wordt de specifieke invulling, wie is een passende gastspreker en wat kunnen we met audiovisuele middelen doen?”

Meerwaarde 
Voor Judith en Geralda geldt dat ze altijd beide locaties in hun hoofd hebben. Geralda: “Op de Campus hebben we maar 20 kamers, maar dat weerhoudt mij er niet van om een meerdaags congres binnen te halen.” Judith: “Onlangs hadden we een bijeenkomst van drie dagen waarbij we in het programma speelden met de twee verschillende locaties. Door onder meer een sportief element van de Campus af te wisselen met een ontspannen diner op Woudschoten kreeg hun event steeds een verrassende wending. Achteraf hoorden we hoe groot de meerwaarde voor hen was. Die twee werelden tot hun beschikking hebben, op loopafstand van elkaar, heeft het event echt verrijkt.”

Vier je successen samen
De samenwerking tussen Woudschoten en de Campus krijgt bovendien steeds meer vaste vorm. Judith: “Door het vele thuiswerken hebben werknemers steeds vluchtiger contact met collega’s. Minstens één keer per jaar bij elkaar komen en een leuke teambuildingsactiviteit doen, helpt echt om te verbinden.” Geralda: “Bedrijven zien ook meer en meer de toegevoegde waarde van events als het gaat om het belonen van hun werknemers. Een individuele kerstgratificatie is leuk, maar een inspirerend event organiseren om de successen samen te vieren, doet veel meer voor de groep. Zeker na de laatste 1,5 jaar corona is verbinden en beleven steeds belangrijker geworden. Onze slogan is niet voor niets: Voor de teams van morgen. Dat geldt voor de voetbalteams maar ook voor alle bedrijfsteams.”

Klant als ambassadeur
Zowel Judith als Geralda zetten in op beleving. Om te laten zien hoe dat bij Woudschoten en de KNVB Campus tot stond komt, organiseren zij op 28 oktober speciaal voor de boekers een klantevent met rondleidingen en inspiratie op beide locaties. Judith: “Juist als je komt kijken en de sfeer proeft, gaat de creativiteit vanzelf stromen. Er is vaak meer mogelijk dan je vooraf had bedacht.” Geralda: “We zullen dit soort events blijven organiseren om de klant met de klant te verbinden, zodat zij ook samen kunnen sparren. Onze klanten zijn uiteindelijk de beste ambassadeurs voor de locaties.”
 

Gezamenlijk event Woudschoten en KNVB Campus: Kennis waarmee jij kunt scoren!

Tijdens het klantevent  op donderdag 28 oktober neemt professor, trendwatcher, ondernemer én topspreker Prof. Ir. Deborah Nas je mee naar een inspirerende toekomst waarin het leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen. De rest van de middag staat eveneens in het teken van teambuilding & vitaliteit. Dit zijn dé trends voor bedrijven die onderscheidend en duurzaam succesvol willen zijn. Tot slot krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij twee prachtige locaties midden in de bossen van Zeist en ga je met een geweldig cadeau naar huis.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor het event 

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: KNVB Campus Zeist Events Woudschoten
Woudschoten Hotel en Conferentiecentrum | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Woudenbergseweg 54
3707 HX
Zeist
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement