Woudschoten en KNVB Campus slaan handen ineen voor uniek eventWoudschoten en de KNVB Campus hebben hun handen ineengeslagen voor een uniek én gratis event op dinsdag 17 maart 2020. Een middag waarbij jij je geheel verzorgd kunt onderdompelen in de uitdagingen die op ons afkomen. Kennis waarmee jij kunt scoren!

Ben jij normaal gesproken de boeker van externe vergaderingen, events, congressen, bijeenkomsten en teambuildingsactiviteiten voor anderen? Nu sta jij in het middelpunt! Op weg naar 2030, teambuilding & vitaliteit, wat komen we allemaal tegen? Op dinsdagmiddag 17 maart neemt niemand minder dan trendwatcher, futurist én topspreker Richard van Hooijdonk je mee naar een inspirerende toekomst waarin het leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

De rest van de middag staat natuurlijk ook in het teken van teambuilding & vitaliteit. Hoe kan het ook anders, het zit in ons DNA en zijn dé trends voor bedrijven die onderscheidend en duurzaam succesvol willen zijn. Tot slot krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij twee prachtige locaties midden in de bossen van Zeist en sturen we je met een geweldig cadeau naar huis.

Aanmelden 
Er is ruimte voor maximaal 100 deelnemers. Vanwege de grote belangstelling kijken wij naar functie en werkzaamheden voordat wij je definitief toegang geven. Pas jij perfect in de doelgroep en wil je verzekerd zijn van een toegangsbewijs, meld je dan nu aan!

Klik hier voor meer informatie.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Woudschoten KNVB Campus
KNVB Campus | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Woudenbergseweg 56
3707 HX
Zeist
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement