KNVB Campus



Op de KNVB Campus zijn alle randvoorwaarden aanwezig om een vergadering of zakelijke bijeenkomst naar een hoger niveau te tillen. Het is de plek waar alle Oranjeteams samenkomen om te trainen. Een bijzondere locatie, de middenstip van Nederland, waar niet alleen teams gevormd worden die Oranje vandaag en morgen vertegenwoordigen op het veld, maar waar iedereen die een basis voor een topprestatie wil leggen, welkom is.

Want, presteren met je organisatie is ook topsport. In de bossen bij Zeist, centraal gelegen, bevinden zich faciliteiten van topsport niveau om vergaderingen, trainingen, workshops, cursussen en meetings te organiseren.

Een inspirerende locatie, waar topvoetballers, coaches en teams naartoe komen om zich te ontwikkelen en de basis te leggen voor de topprestaties van morgen. Ervaar deze kracht en beleving voor jouw vergadering. Want net als in het topvoetbal staat ook in het zakelijke leven de kracht van het team centraal en wordt het succes van een organisatie bepaald door de onderlinge samenwerking.

VERGADEREN EN TRAINEN

Grenzend aan het bondsbureau staat het Trainingscentrum voor grotere en kleinere bijeenkomsten. De ruime centrale hal met de grote tribunetrap maakt deel uit van het Oranjeplein. Hier kunnen grotere evenementen en bijeenkomsten worden gehouden. Ook voor een kleiner gezelschap zijn er in het Trainingscentrum acht type zalen, variërend van een moderne vergaderzaal tot een zaal met een echte sport thematiek; waaronder de ‘kleedkamer van Oranje’ en de bestuurskamer van de KNVB.

Kenmerkend voor de KNVB Campus zijn dat vergaderingen, workshops en andere bijeenkomsten gecombineerd kunnen worden met één van de KNVB Campus bedrijfsclinics. Actieve teambuilding activiteiten die een passende break vormen tijdens een bijeenkomst.

VERANTWOORD ETEN EN DRINKEN

Het KNVB Campus Foodconcept is ontwikkeld voor de vertegenwoordigende voetbalteams van de KNVB. Afgestemd op hun behoefte en trainingsprogramma. Op de KNVB Campus tot stand gekomen in samenwerking met de bondsartsen van Oranje en de HAN, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afdeling diëtetiek, voorziet dit concept zowel in onderhoud, opbouw, herstel en energieopwekkende gerechten. Wij adviseren aan de hand van dit concept al onze gasten welke gerechten het beste passen bij uw dagprogramma en de daaruit voortkomende behoefte.

VERGADEREN INCLUSIEF OVERNACHTEN

Wanneer u op zoek bent naar een meerdaagse vergaderlocatie inclusief bijzondere overnachting, kunt u bij de KNVB Campus gebruik maken van het Teamhotel. Het Teamhotel op de KNVB Campus is speciaal ontwikkeld voor de vertegenwoordigende teams van de KNVB. De 21 hotelkamers met een eigen woonkamer dragen bij aan het teamgevoel.

Tijdens vergaderarrangementen waarbij gebruik gemaakt wordt van het Teamhotel, geniet men in alle exclusiviteit van deze hotelfaciliteiten. De exclusiviteit zorgt voor de ultieme focus tijdens een meerdaagse bijeenkomst.

VERGADERARRANGEMENTEN

Een bezoek aan de KNVB Campus is leuk en leerzaam tegelijk. Het is een uitstekende locatie voor vergaderingen en business events, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor trainingen en ontspanning. Kennis en inspiratie in een topsportomgeving. Om dit te ervaren is er voor iedereen een passend arrangement. Wat dacht u van overleg in de ‘kleedkamer van Oranje’ of de bestuurskamer van de KNVB? Elk arrangement is uit te breiden met een spreker, clinic, borrel of feest

 

 

KNVB Campus



Woudenbergseweg 56
3707 HX
Zeist
Nederland
T: 0343-491424

Content van dit bedrijf

Vier de feestmaanden op Woudschoten
KNVB en Woudschoten sluiten nieuwe overeenkomst
De natuur online bij Woudschoten
KNVB Campus: de middenstip van Nederland
Kapel van weleer in ere hersteld
Restyling Atrium Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
KNVB Campus: voor de teams van morgen
KNVB Campus opent deuren voor eventmanagers en -bureaus
Lancering eigen Woudschoten App
Trainingscentrum geopend op KNVB Campus in Zeist
Lounge Woudschoten ondergaat ware metamorfose
Woudschoten biedt sfeervolle feestmaanden op unieke locatie
10+10 actie in november
Upgrade voor Foyer Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Avondvergadering Woudschoten
Upgrade voor vergaderzalen in Villa van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum.
Algemene voorwaarden | privacy statement