KNVB CampusHet moderne voetbal vraagt om goed samenspel én talent. Met spelers die sterker zijn dankzij hun team, en teams die de kracht van hun spelers kennen. Die teams van morgen worden vandaag gevormd. Op de KNVB Campus. Hier ligt hun basis voor de top. Hier gaan innovatie, motivatie én transpiratie hand in hand. Het resultaat? Teams die als een eenheid in de wedstrijd staan.

Net als in het voetbal staat ook in het zakelijke leven de kracht van het team centraal en wordt het succes van een organisatie bepaald door de onderlinge samenwerking van de individuele spelers. Word samen met je (management)team de hele dag uitgedaagd om een topprestatie te leveren in een omgeving waar spelinzicht, creativiteit, vernieuwing en out-of-the-box denken gestimuleerd wordt in een totale voetbalbeleving. In een omgeving waar alle maatschappelijke talenten zichzelf continu willen ontwikkelen, innoveren en hun krachten bundelen om hun prestaties op topsportniveau te brengen.

Het KNVB Campus Trainingscentrum is hét ontwikkelcentrum waar topsportfocus, verbinding tussen teamleden en optimaliseren van persoonlijke kracht het verschil maken. De ideale trainingslocatie voor de teams van morgen.

Grenzend aan het bondsbureau staat het Trainingscentrum voor grotere en kleinere bijeenkomsten. De ruime centrale hal met de grote tribunetrap maakt deel uit van het Oranjeplein. Hier kunnen grotere evenementen en bijeenkomsten worden gehouden. Ook voor een kleiner gezelschap zijn er in het Trainingscentrum diverse type zalen, variërend van een vergaderzaal tot een zaal met een echte sportthematiek; waaronder de ‘kleedkamer van Oranje’ en de bestuurskamer van de KNVB.

De topsportomgeving zorgt voor topprestaties van managementteams. Alle zakelijke bijeenkomsten kunnen daarnaast gecombineerd worden met KNVB Campus Clinics. Van alles is mogelijk. Van voetbalclinic tot vitaliteitscheck, van kookworkshop tot hardloopclinic. Maar ook sprekers uit de sportwereld, sportdagen met een eindfeest, oranje vergaderarrangementen en exclusieve overnachtingen behoren tot de mogelijkheden.

KNVB CampusWoudenbergseweg 56
3707 HX
Zeist
Nederland
T: 0343-491424

Content van dit bedrijf

KNVB en Woudschoten sluiten nieuwe overeenkomst
De natuur online bij Woudschoten
KNVB Campus: de middenstip van Nederland
Kapel van weleer in ere hersteld
Restyling Atrium Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
KNVB Campus: voor de teams van morgen
KNVB Campus opent deuren voor eventmanagers en -bureaus
Lancering eigen Woudschoten App
Trainingscentrum geopend op KNVB Campus in Zeist
Lounge Woudschoten ondergaat ware metamorfose
Woudschoten biedt sfeervolle feestmaanden op unieke locatie
10+10 actie in november
Upgrade voor Foyer Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Avondvergadering Woudschoten
Upgrade voor vergaderzalen in Villa van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum.
Algemene voorwaarden | privacy statement