Deze drie give-aways zijn leuk en duurzaam (plus winactie!)Een makkelijk stap om je live event te verduurzamen, is om te kiezen voor een give-away die past bij je event en waar je deelnemers ook echt iets aan hebben. Samira Salman van EventGoodies selecteerde drie groene goodies voor ons. Van een van deze goodies mogen we bovendien een exemplaar weggeven!
Boekjes van oud papier
Hoe vaak gooien we niet papier weg omdat er een oud logo op staat? Ook voor event waar er elk jaar een nieuw thema/huisstijl is, blijft er vast en zeker veel materiaal over. In plaats van het naar oud papier te brengen (wat helemaal niet zo duurzaam is als mensen denken), kun je er notitieboekjes van laten maken! Zo krijgen mensen unieke boekjes, niet met saaie witte blaadjes maar speels met hier en daar een logo, teksten of zelfs een venster van een vensterenvelop!
Mondkapjes van bloeipapier
Oké, liever zijn we van het hele corona en mondkapjes af, maar tot die tijd is dit een toffe goodie: een mondkapje van bloeipapier. Na gebruik kunnen mensen het planten en dan komen er bloemetjes uit!
Wandelstok en afvalprikker in één (plus winactie!)
Een wandelstok en afvalprikker in één is niet iets voor in een goodiebag of als ‘strooigoed’ op een beurs, maar wel een geweldige goodie. Wanneer je gaat wandelen met deze stok en ergens een leeg blikje tegenkomt, prik je het zo aan die stok. Je verzamelt tijdens de wandeling een paar stukken afval en als je een prullenbak tegenkomt, schuif je zo alles de prullenbak in! Helemaal van deze tijd, omdat we veel wandelen en afvalprikken ook steeds populairder wordt.

Wil jij deze wandelstok zelf uitproberen? Stuur uiterlijk woensdag 30 juni een e-mail naar info@meetingmagazine.nl ovv winactie CleanWalk wandelstok en maak kans op een gepersonaliseerd exemplaar!


Deze tips zijn afkomstig van Samira Salman, event designer, content marketeer en oprichter van de populaire inspiratieblog EventGoodies. In de juli-editie van Meeting Magazine verschijnt een uitgebreid interview met diverse spelers in de branche, waaronder Samira, die duurzaamheid als speerpunt hebben.    

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Meeting Magazine en je ontvangt in juli de nieuwste editie inclusief dit artikel als gratis e-magazine.

Liever een print-editie? In onze webshop kun je losse nummers of een jaarabonnement aanschaffen (gratis verzending in Nederland).Hoofdfoto: Photo by Edward Howell on Unsplash
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Samira Salman

Tags: Samira Salman EventGoodies Give away Relatiegeschenk Duurzame goodies duurzaam organiseren winactie CleanWalk wandelstok Mondkapjes Bloeipapier EnvelopeBook Marie Bee Bloom
Algemene voorwaarden | privacy statement