Weet jij welke bestemming dit is? Speel mee en maak kans op een goed gevulde goodiebagLees de cryptische omschrijving, kijk naar de beelden en doe mee! Je maakt kans op een prachtige prijs.

Op 1500 meter hoogte op een zonnig plateau in het Franstalige gedeelte van het kanton Wallis vind je dit bergdorp. De spectaculaire hangbrug, 120 meter lang en 70 meter hoog, bevindt zich in een passage van de wandelroute Suone von Ro. Een traject dat een deel van een irrigatiekanaal uit de viertiende eeuw volgt.

Verder staat de bestemming bekend om zijn jaarlijks terugkerende internationale golftoernooi. Leuk om te weten is, dat de eerste golfbaan in 1906 werd geopend. Er waren toen al diverse hotels en het allereerste hotel werd in 1893 geopend. Later in 1911 vonden hier de allereerste skiwedstrijden plaats.

Tegenwoordig organiseren ze ieder jaar de ‘Wereldbeker Ski Dames’ wedstrijden. Deze plaats is ook kandidaat voor het WK 2027. 

Weet je het al? Check anders www.MySwitzerland.com/meetings 


Inzenden antwoord
Stuur een mail met het juiste antwoord naar scib.nl@switzerland.com en doe dit uiterlijk voor vrijdag 25 juni.
Vermeld - naast het juiste antwoord - naam, bedrijf en adres waar de prijs naartoe gestuurd kan worden.

Je maakt kans op een goed gevulde goodiebag bestaande uit: notebook, Victorinox Swisscard (nagelsetje), Sigg bottle, zakmes, powerbank en een Victorinox dry bag blauw 5 liter. Deze prijs word je aangeboden door Switzerland Convention & Incentive Bureau.

Onder de goede inzendingen wordt een prijswinnaar getrokken. Over de prijsvraag wordt niet gecommuniceerd.


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Zwitserland quiz Waar ben ik?
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement