Touch-up voor Hotel ArenaNa een bewogen jaar voor de horeca, opent Hotel Arena met trots de deuren weer op 1 april, en dat is zeker geen grap. De afgelopen maanden is het team druk bezig geweest met het afronden van de transitie die Hotel Arena aan het ondergaan is. Zo hebben alle kamers een restyling gekregen en heeft Hotel Arena gewerkt aan de totale guest experience door het creëren van een extra ingang aan de ‘s Gravesandestraat. 

Hotel Arena in een nieuw jasje
Hotel Arena, de plek die er al jaren staat en zich heeft gevormd tot een karakteristieke ontmoetingsplek voor iedereen. Al meer dan 100 jaar beweegt deze bijzondere plek mee met de stad en haar mentaliteit. Van katholiek meisjesweeshuis tot sleep-in en nu de plek waar al ruim 28 jaar een viersterren boutique hotel staat met 140 karakteristieke kamers en suites, een sprankelend restaurant, de meest unieke vergaderruimtes en de historische Kapel. Bij Hotel Arena is er dan ook altijd genoeg te doen en streven we ten alle tijden naar verbetering. Alles wat we bij Hotel Arena doen, doen we goed en de afgelopen maanden heeft het team zich hard ingezet om alle kamers en algemene ruimtes een ‘touch-up’ te geven. Zo werden er in juni 2020 twee compleet nieuwe signature suites opgeleverd, de Villa Suite en Loft. Twee kamers vol geschiedenis en fantastisch uitzicht over het Amsterdamse Oosterpark. Ook onze vergaderzalen zijn kleine aanpassingen ondergaan en dienen nu nog beter als bron van inspiratie.

Een ingang vol mogelijkheden
Na de grote verbouwing en heropening van Hotel Arena in 2017 is de grens tussen het hotel en het Oosterpark vervaagt en al ruim 4 jaar verwelkomt het hotel diens gasten met het gezicht naar het groen. Gasten zijn te allen tijde welkom. Met de nieuwe zij-ingang is deze drempel nog lager. Ook is er gewerkt aan de in room experience, waarbij gasten in alle comfort en geheel binnen de richtlijnen van het RIVM kunnen genieten van een ontbijt of diner op de kamer.

Eline Postma: Nieuwe General Manager Hotel Arena
Ten slotte kondigt Hotel Arena kondigt met trots de komst van nieuwe General Manager Eline Postma. Zij zal met haar ervaring en expertise op strategisch en operationeel gebied leiding geven aan het team. Naast haar laatste functie als Operationeel Directeur van de A’DAM Toren, heeft Eline veel ervaring op gedaan binnen de gastronomie en hotellerie.

Fotografie door Robert Rieger for Design Hotels™ - Made by Originals
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: Hotel Arena Amsterdam Historische locatie Eline Postma
Hotel Arena ****
s'-Gravesandestraat 55
1092 AA
Amsterdam
Nederland

Algemene voorwaarden | privacy statement