Veronique van Bree, nieuwe algemeen directeur Joannes HospitalityVeronique van Bree is de nieuwe algemeen directeur van Joannes Hospitality en daarmee verantwoordelijk voor Landgoed Huize Bergen in Vught en EIGENTIJDSERF in Westelbeers. Met de situatie waarin de horeca nu verkeert gaat haar start geen gemakkelijke zijn.

“In deze tijd die wordt beheerst door COVID moeten we ondanks beperkende maatregelen uitgaan van de mogelijkheden. Een hoge gasttevredenheid en tevens medewerkerstevredenheid blijven het belangrijkste. Wanneer er dan een rem gaat op de ontwikkelingen waar Landgoed Huize Bergen en EIGENTIJDSERF midden in zaten is het zoeken naar alternatieven. Beide teams zijn gelukkig ontzettend gemotiveerd om de mogelijkheden die er zijn verder vorm te geven, dat geeft energie.” aldus Veronique.

Van Bree heeft zowel nationaal als internationaal vele jaren ervaring binnen de hospitality branche. Ze is onder andere jaren werkzaam geweest voor Bilderberg en voor PPHE heeft ze 5 jaar de leiding gehad over Park Plaza Eindhoven. Vanuit destijds haar rol als voorzitter van het Eindhovens Hoteliers Overleg heeft ze daarnaast een actieve bijdrage geleverd aan de stad en maatschappelijke doelen.

“Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in het DNA van deze twee locaties. Het spreekt mij aan om ook met deze opdracht aan de slag te gaan. Opbrengsten komen via de Joannes Bosco Stichting ten goede aan het behoud van cultureel erfgoed en ideëel doelen gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant.”

“Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan met de veelzijdigheid van beide locaties. Niet alleen de kwaliteit en service richting hotelgasten hoog houden maar ook het vergroten van restaurant- en terrasbezoek zie ik als een uitdagende ontwikkeling bij Landgoed Huize Bergen. Er zijn al veel stappen gemaakt op het gebied van culinair genieten. Daarnaast is er op beide locaties ruimschoots ervaring in het faciliteren van een zakelijke bijeenkomst of onvergetelijke bruiloft. EIGENTIJDSERF heeft daarnaast een uitgebreid aanbod aan vergaderfaciliteiten buiten. Samen met de teams ga ik kijken naar waar wij ook op dat gebied nog meer kunnen gaan bieden,” besluit Van Bree.

Over Joannes Hospitality
Joannes Hospitality exploiteert twee hospitality bedrijven in Brabant. Hotel Landgoed Huize Bergen nabij Den Bosch ligt verscholen tussen eeuwenoude bomen aan de rand van Vught. Dit hotel heeft naast 90 hotelkamers een ruim aanbod aan faciliteiten voor vergaderingen, events, bruiloften en feesten. Het hotel beschikt tevens over een restaurant, bar en groot terras. Het landgoed ligt op korte afstand van zowel het zakelijke gebied van Den Bosch als van de belangrijke toeristische bezienswaardigheden en musea in het historische centrum. 

EIGENTIJDSERF ligt centraal in Brabant op korte afstand van Tilburg en Eindhoven. Het conferentiehotel wordt omringd door een bostuin van ruim 7 hectare. Met in totaal 12 vergaderzalen en 70 kamers is dit een ideale locatie voor dag- en meerdaagse bijeenkomsten. De bostuin is ingericht met zitjes en break-out gebieden zodat gasten ook buiten de bijeenkomst kunnen voortzetten. 

Tags: Joannes Hospitality EIGENTIJDSERF Hotel Landgoed Huize Bergen Veronique van Bree
Algemene voorwaarden | privacy statement