De Werelt opent na drie jaar verbouwen haar deurenRuim drie jaar lang is er gewerkt aan het verduurzamen, verbouwen en restylen van De Werelt in Lunteren. Deze maand konden de eerste gasten proefslapen in het compleet vernieuwde hotel. Hotel De Werelt beschikt over 125 luxe hotelkamers voor gasten die komen genieten van de uitgestrekte Veluwse natuur. 

De groenste A-locatie van Nederland
Met 15 zalen, een eigen restaurant, wellnesscentre, hotelkamers én de Veluwe als achtertuin is alles mogelijk. Van beurzen tot heidagen en van een symposium tot (meerdaags) congres, De Werelt ontvangt moeiteloos groepen van 10 tot 600 personen. En dat op letterlijk de meest centrale locatie van Nederland.

Actief genieten van de natuur
De bosrijke omgeving verkennen? Dat kan met fietsen, steps, mountainbikes of elektrische scooters die klaar staan voor gasten. Ook rond De Werelt zelf zijn veel nieuwe mogelijkheden gecreëerd om te genieten van het buitenleven en de prachtige natuur. Zo is er een groot terras aangelegd, zijn er zitjes tussen de bomen en een plek om te barbecuen, kunnen gasten wandelen over een bezinningspad of klimmen op een klimwand.

Duurzame metamorfose
Bij de metamorfose van De Werelt is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. De stroom in het hotel komt voortaan van de zonnepanelen op het dak. Verder is fors geïnvesteerd in hoogwaardige gevel- en dakisolatie, waardoor het hotel nog comfortabeler is. Bij de herinrichting en restyling is bovendien volop gebruik gemaakt van bestaande en natuurlijke materialen, wat het hotel een warme, karaktervolle uitstraling geeft.

Bekijk hieronder het resultaat na 3,5 jaar verbouwen.. 


 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags: De Werelt Lunteren teka groep next venue Veluwe
Algemene voorwaarden | privacy statement