Beste partner van YOIN excellent meeting places, 

Graag informeren we je op deze pagina over de samenwerking tussen YOIN excellent meeting places en Meeting Magazine, platform voor meeting- en eventplanners.

Meeting Magazine is officieel media partner van YOIN excellent meeting places en zal het kwaliteitslabel zowel online (via de website, nieuwsbrief en social media) als offline (via het print magazine) onder de aandacht brengen bij haar lezers - opdrachtgevers van zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Korting voor partners van YOIN
Als partner van YOIN bieden wij gecertificeerde locaties een aantrekkelijke korting aan op alle mogelijke vormen van publiciteit via ons platform


Optie 1 à € 999,- (normaal € 1875,-)
  • 2 pagina artikel over uw locatie in een editie naar keuze
  • publicatie van het artikel in de Meeting Magazine editie naar keuze, zowel in print als e-magazine
  • publicatie van het artikel in de Meeting Magazine nieuwsbrief
  • publicatie van het artikel op www.meetingmagazine.nl
  • delen van het artikel op Meeting Magazine social media accounts
Optie 2 à € 749,- (normaal €1250,-)
  • 1 pagina artikel over uw locatie in een editie naar keuze
  • publicatie van het artikel in de Meeting Magazine editie naar keuze, zowel in print als e-magazine
  • publicatie van het artikel in de Meeting Magazine nieuwsbrief
  • publicatie van het artikel op www.meetingmagazine.nl
  • delen van het artikel op Meeting Magazine social media accounts
Optie 3: in combinatie met optie 1 of 2 profiteert u van 40% korting op alle overige mogelijkheden via www.meetingmagazine.nl
  • 40% korting op alle overige mogelijkheden via www.meetingmagazine.nl
  • Klik hier voor meer informatie over Meeting Magazine en de verschillende mogelijkheden om uw locatie te presenteren aan de doelgroep.

Voor meer informatie en reserveren kun je contact opnemen met Ruben Jansen van Meeting Magazine via ruben@vanmunstermedia.nl of T 06 - 46111856.

Over Meeting Magazine
Meeting Magazine is al ruim 15 jaar het vakblad voor Meeting- en Eventprofessionals. De print uitgave verschijnt in een oplage van 5000 exemplaren (NOM-gecertificeerd!) en met een meeleesfactor van 3 personen, in combinatie met onze 10.000 abonnees op de online editie, zorgt Meeting Magazine zes keer per jaar voor direct contact met 25.000 Meeting- en Evenplanners in heel Nederland. Op MeetingMagazine.nl zijn alle edities altijd terug te vinden aangevuld met up to date nieuws uit de branche. Onze lezers zijn opdrachtgevers van zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, congressen, presentaties, bedrijfsuitjes, incentives en evenementen in het bedrijfsleven, (semi-) overheidsorganisaties, onderwijsinstellingen en beroepsverenigingen. Te denken aan directiesecretariaten, sales en marketingafdelingen, bookers, planners, eventorganisatoren, hrm managers etc. Wij inspireren, laten zien waar men terecht kan en hebben aandacht voor: Locaties, AV, Presentatie, Techniek, Personeel, Promotie, Catering, Groepsuitjes, Incentives, Entertainment, Decor- en Standbouw, Aankleding, Verzekering, Verhuur, Vervoer en Verkeer.

Klik hier voor meer informatie over Meeting Magazine en de verschillende mogelijkheden om uw locatie te presenteren aan de doelgroep.


Algemene voorwaarden | privacy statement