Beste partner van YOIN excellent meeting places, 

Graag informeren we je op deze pagina over de samenwerking tussen YOIN excellent meeting places en Meeting Magazine, vakblad voor meeting- en eventplanners.

Meeting Magazine is officieel media partner van YOIN excellent meeting places en zal het kwaliteitslabel zowel online (via de website, nieuwsbrief en social media) als offline (via het print magazine) onder de aandacht brengen bij haar lezers - opdrachtgevers van zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Als aftrap van de samenwerking heeft er een interview plaats gevonden met Marie-Louise Buckens en Riemer Rijpkema met betrekking tot de (her)lancering van het kwaliteitsmerk. Het artikel kun je hier teruglezen.

Gedurende het jaar zullen er meer artikelen gepubliceerd worden met betrekking tot ontwikkelingen rondom het label. Zo zal er in de nieuwe editie van Meeting Magazine (verschijnt in juli) een verslag komen van het overhandigen van de eerste certificaten aan locaties die de audit hebben ondergaan.

Daarnaast komt er in elke uitgave van Meeting Magazine een vaste pagina met het laatste nieuws rondom YOIN excellent meeting places.  

Korting voor partners van YOIN
Als partner van YOIN profiteer je van een aantrekkelijke korting om met jouw (gecertificeerde) locatie met een mooie reportage in Meeting Magazine opgenomen te worden. Hiervoor bieden we twee mogelijkheden: 

Optie 1 à € 999,- (normaal € 1875,-)
 • 2 pagina artikel over uw locatie geschreven door een redacteur (obv een interview) in een uitgave naar keuze in 2021 van Meeting Magazine (oplage 5000 exemplaren) i.c.m.
  • publicatie van het artikel in de Meeting Magazine nieuwsbrief (met een oplage van 10.000+ abonnees)
  • publicatie van het artikel op de website (MeetingMagazine.nl) met 9000 bezoekers per maand
  • delen van het artikel op Meeting Magazine social media accounts (linkedin, facebook en twitter)
Optie 2 à € 549,- (normaal € 999,-)
 • Artikel over uw locatie geschreven door een redacteur (obv een interview) met publicatie op de website MeetingMagazine.nl (9000 bezoekers per maand) i.c.m.
  • publicatie van het artikel in de Meeting Magazine nieuwsbrief (met een oplage van 10.000+ abonnees)
  • delen van het artikel op Meeting Magazine social media accounts (linkedin, facebook en twitter) 

Dit aanbod is geldig voor de drie nog resterende uitgaven van Meeting Magazine in 2021. (Online kan het artikel elke maand gepubliceerd worden tot eind 2021). Zie hieronder de verschijningsdata.

Voor meer informatie en reserveren kun je contact opnemen met Jordey de Joode van Meeting Magazine via jordey@vanmunstermedia.nl of T 06 - 5246 6143.
 

Planning Meeting Magazine 2021

Meeting Magazine

Deadline materiaal

Drukgang

Verspreiding

E-magazine

MM 1, 2021

22 maart

29 maart

9 april

8 april

MM 2, 2021

5 juli

12 juli

23 juli

22 juli

MM 3, 2021

20 september

27 september

8 oktober

7 oktober

MM 4, 2021

17 december

27 december

7 januari ‘22

6 januari ‘22Over Meeting Magazine
Meeting Magazine is al 15 jaar het vakblad voor Meeting- en Eventprofessionals. De print uitgave verschijnt in een oplage van 5000 exemplaren (NOM-gecertificeerd!) en met een meeleesfactor van 3 personen, in combinatie met onze 10.000 abonnees op de online editie, zorgt Meeting Magazine zes keer per jaar voor direct contact met 25.000 Meeting- en Evenplanners in heel Nederland. Op MeetingMagazine.nl zijn alle edities altijd terug te vinden aangevuld met up to date nieuws uit de branche.

Onze lezers zijn opdrachtgevers van zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, congressen, presentaties, bedrijfsuitjes, incentives en evenementen in het bedrijfsleven, (semi-)overheidsorganisaties, onderwijsinstellingen en beroepsverenigingen. Te denken aan directiesecretariaten, sales en marketingafdelingen, bookers, planners, eventorganisatoren, hrm managers etc. 

Klik hier voor meer informatie over Meeting Magazine en de verschillende mogelijkheden om uw locatie te presenteren aan de doelgroep.

Algemene voorwaarden | privacy statement