MeetingReview introduceert de MR Academy“Samenwerken is kennis delen”

Onder deze subtitel introduceert MeetingReview een uitbreiding op haar dienstverlening rondom online reputatiemanagement en online presentatie.

Binnen de meeting- en eventbranche biedt MeetingReview nu alle bedrijven de mogelijkheid om zich als locatie of dienst te presenteren aan de doelgroep.

Van locaties die flexwerkplekken aanbieden tot grote congrescentra kunnen zich gratis aanmelden op het online samenwerkingsplatform.

Ook allerlei vormen van dienstverlening, gekoppeld aan vergadering of event, profiteren van een vermelding.

MeetingReview biedt alle deelnemers al diverse gereedschappen om reviews te verkrijgen en te werken aan je sociale bewijs als onderdeel van de marketingstrategie.

“Afgelopen jaar is er een faseringsplan geïntroduceerd voor nieuwe deelnemers maar we merkten dat er nog iets ontbrak aan de dienstverlening voor de bestaande vermeldingen”, aldus initiatiefnemer Robert Spakman.

Spakman vervolgt: “We zien veel profielen van deelnemers en reviews voorbijkomen. Inmiddels hebben we voldoende kennis om onze deelnemers een handje te helpen.”

De MR (MeetingReview) Academy inventariseert nu onder de bestaande deelnemers welke kennisbehoefte er is en in welke werkvorm men de kennis bij voorkeur wil ontvangen.

Te denken valt aan hoe je beter gevonden wordt, hoe je reviews verkrijgt, hoe je erover communiceert en hoe je meer omzet kan behalen. De werkvorm is belangrijk omdat je flexibiliteit moet bieden aan deelnemers.

Te bieden opties zijn: een workshop, een webinar, een instructiefilm, maar ook een persoonlijk consult.

Robert: “De eerste reacties zijn zeer enthousiast. Een deelnemer geeft aan: Het voelt aan als muziekles. Jullie hebben prachtige instrumenten gebouwd maar je moet dan wel even weten hoe je erop moet spelen.”

Wil jij ook informatie op maat van MeetingReview ontvangen? Klik dan hier.

De MR Academy start medio maart 2016.

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Marco Kole

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement