Inklokken via de kassa en uren bijhouden in urenregistratie software



Bij het faciliteren van grote meetings en evenementen worden medewerkers vaak flexibel ingezet. Op het ene moment zorgt men bij een evenement X voor het klaarzetten van de lunch, om vervolgens door te gaan naar evenement Y voor het organiseren van de borrel na afloop van een zakelijke meeting. De flexibele inzet van medewerkers maakt het niet altijd even gemakkelijk om de gewerkte uren bij te houden. In plaats van te werken met losse Excel-sheets of invullijsten, biedt een slim kassasysteem de oplossing. Een modulair systeem, waarmee het voor medewerkers mogelijk is om aan het begin van de dag in te klokken. Niet alleen interessant voor de aanbieders van zalen en ruimtes voor meetings en evenementen; ook in andere branches worden deze slimme kassa’s steeds vaker gebruikt. 

Direct inzichtelijk hoeveel uren er gemaakt zijn 
Vanuit een modern en slim kassasysteem kunnen verschillende koppelingen gelegd worden. Niet alleen voor de urenregistratie met Shiftbase, maar bijvoorbeeld ook met een boekhoudpakket of een personeelsplanner. De koppeling met Shiftbase biedt je real-time inzicht in de gemaakte uren per evenement. Het biedt je de mogelijkheid facturen kort na het evenement of de zakelijke meeting naar de opdrachtgever te versturen, zonder eerst de diverse invullijsten naast elkaar te moeten leggen. Een tijdrovende klus, waarbij de kans op fouten onnodig groot is. 

Prettig aan het systeem van Shiftbase is het feit, dat deze tool automatisch zorgt voor de verwerking van toeslagen, van plus- en minuren en bijvoorbeeld van de pauzes die medewerkers gedurende de werkdag nemen. Een handmatige mutatie van de data is hierdoor niet langer nodig. 

Kassa samenstellen op basis van de wensen van gebruikers 
Modulaire kassasystemen zijn volledig aanpasbaar naar de wensen van gebruikers. Zo bepaalt de gebruiker zelf, hoe deze het scherm van het kassasysteem indeelt. Laat de overbodige functies weg; kies uitsluitend voor functies die een gebruiker ook daadwerkelijk nodig heeft. Naast de mogelijkheid om zelf uit een set aan modules en functies te kiezen, heb je de mogelijkheid te kiezen uit meer dan honderd koppeling. Realiseer de koppelingen die voor jouw medewerkers van meerwaarde zijn. 

Niet alleen prettig voor de gebruiker; ook als afnemer profiteer je. Je betaalt namelijk uitsluitend voor de functies die jouw organisatie nodig heeft. Het is een belangrijk verschil tussen een modulair kassasysteem en een kassa die as-is aangeboden wordt aan organisaties. Heb jij voor jouw zalenverhuur of evenementenbureau al eens naar de voordelen van een modulair kassasysteem gekeken? 


Afbeelding van Photo Mix via Pixabay 
 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement