Jouw software partner voor events



Het is altijd verstandig om duidelijke en effectieve communicatie te hebben met je deelnemers voor, tijdens en na je evenement. Een manier om dit te doen is door gebruik te maken van de software oplossingen van aanmelder.nl, zij hebben nu ook een 14-daagse trial om je kennis te laten maken met de software. Door gebruik te maken van deze trial kun je kijken of dit de juiste tool is om jouw event communicatie mee te verbeteren. Zo kun je met de 14-daagse trial gratis gebruikmaken van de eventregistratie-tool van aanmelder.nl. Je kunt de functionaliteiten van het platform uitproberen, je evenement publiceren en zo zien of het voldoet aan je behoeften voordat je besluit om de registratie van je evenement open te zetten. 

Je event communicatie verbeteren
Tijdens de trial kun je onder andere inschrijfformulieren maken en de features en modules binnen Event Management verkennen. Wanneer je tickets gaat verkopen tegen een prijs een ervoor kiest om aanmelder.nl daadwerkelijk in te zetten, kan je de registratie openen. Daarna kun je deelnemers registreren, betalingen accepteren en jouw evenement beheren via het platform. Je kunt ook gebruikmaken van de verschillende communicatie opties, zoals geautomatiseerde mailings en sms-berichten, om in contact te blijven met jouw deelnemers.
Het is een goed idee om de 14-daagse trial te gebruiken om het platform te testen en ervoor te zorgen dat het voldoet aan al jouw behoeften voordat je besluit om je registratie open te zetten.. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw evenement registratie soepel verloopt en dat jouw deelnemers tevreden zijn met de communicatie rondom het evenement.

Alles voor jouw event communicatie op een plek geregeld
Ten eerste biedt aanmelder.nl je de mogelijkheid om professioneel ogende inschrijfformulieren te maken. Je kunt kiezen uit verschillende sjablonen en aanpasbare velden toevoegen, zodat je precies kunt vastleggen wat je nodig hebt van jouw deelnemers. De formulieren zijn gemakkelijk te delen via e-mail of social media, zodat jouw deelnemers snel en gemakkelijk kunnen inschrijven. aanmelder.nl biedt ook handige betalingsopties, zodat je geld kunt innen voor jouw event. Je kunt ervoor kiezen om betalingen te accepteren via creditcard, bankoverschrijving of andere online betaalmiddelen. Dit maakt het voor jouw deelnemers gemakkelijker om te betalen en zorgt ervoor dat je niet hoeft te wachten op contant geld. Ook jouw betalingen zullen gemakkelijker gaan, je krijgt namelijk twee totaalfacturen, een voor de ticketverkoop en een voor de kosten van aanmelder.nl, dit scheelt flink wat rompslomp rondom de financiële afhandeling van je event. Met aanmelder.nl kun je ook gemakkelijk contact houden met jouw deelnemers via e-mail en sms. Je kunt automatische e-mailcampagnes instellen om deelnemers te informeren over belangrijke updates of om herinneringen te sturen voor het evenement. Je kunt ook sms-berichten versturen om deelnemers te informeren over wijzigingen of belangrijke aankondigingen. Ten slotte biedt aanmelder.nl je de mogelijkheid om al jouw evenementgegevens op één plek te beheren. Zo kan je bijvoorbeeld eenvoudig de lijst met deelnemers bijhouden, e-tickets uitsturen en rapporten maken om de prestaties van jouw evenement te volgen.

De software voor jouw event
Kortom; de 14-daagse trial van aanmelder.nl biedt jou de mogelijkheid om het platform te testen en te zien of het voldoet aan jouw behoeften voordat je tot aankoop overgaat. Het biedt professioneel ogende inschrijfformulieren, handige betalingsopties, gemakkelijke communicatie met deelnemers en een centrale plek om al jouw evenementgegevens en administratie te beheren. Daarnaast biedt het een fijn overzicht. Door het ingebouwde dashboard zie je in een oogopslag hoe jouw evenement ervoor staat. Het gebruik van aanmelder.nl zorgt ervoor dat jouw evenementcommunicatie soepel verloopt en dat jouw deelnemers tevreden zijn met de informatie die ze ontvangen.

 
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement