Haje Nieuwegein: Toegangspoort tot de Nieuwe Hollandse WaterlinieHajé restaurant Nieuwegein (Linielanding) is dé toegangspoort tot de Nieuwe Hollandse Waterlinie en het Eiland van Schalkwijk. Het is de ‘etalage’ voor het achterland. Op deze plek langs de snelweg A27 kunnen passanten en toeristen terecht voor een lokaal en regionaal geproduceerd hapje en drankje. Zij parkeren er hun auto en kunnen te voet, op de fiets of per kano het gebied verkennen.

Hajé restaurant Nieuwegein is een uitstekende ontmoetingsplek voor collega’s of zakelijke afspraken. Op de eerste verdieping vindt u een vergaderzaal met eigen toegang. Deze zaal biedt ruimte aan maximaal 30 personen. En heeft toegang tot het zonnige terras. U kunt kiezen voor een compleet arrangement, eventueel inclusief een gezonde lunch of diner. 

Ook voor grote groepen is Hajé Nieuwegein een uitstekende locatie. Onze grote zaal “De Loods” is ingericht in een sfeervolle industriële stijl. Deze zaal biedt ruimte aan groepen tot wel 200 personen. De ruimte is aan te passen aan uw wensen en de grootte van uw gezelschap. 

Hajé Nieuwegein is niet alleen geschikt voor vergaderingen of lunchafspraken, ook voor seminars, bedrijfsfeesten, productpresentaties en teamuitjes is het een ideale locatie. 

De medewerkers van Hajé doen er (bijna) alles aan om van een vergadering, bijeenkomst of feest een groot succes te maken! 

www.haje.nu 

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement