Last Minute Meeting Service van EIGENTIJDSERFMeetings omringd door natuur, ook in de winter!

Maak een meeting effectiever én creatiever door te kiezen voor een meetinglocatie omringd door natuur. Ook in de winter is het heerlijk om in verbinding te staan met buiten. De frisse lucht, een koud briesje en daglicht tijdens de donkere dagen zetten de zintuigen op scherp en houden iedereen alert. Het heeft grote invloed op de effectiviteit en productiviteit van mensen. 

Naast de voordelen van een meeting in de natuur brengt vergaderen op een andere locatie veel meer dan je denkt. Zo worden deelnemers van de bijeenkomst niet zo snel gestoord door collega’s, zorgt een nieuwe, onbekende omgeving onbewust voor inspiratie en kan de groep zich samen echt focussen op het te bespreken onderwerp.

Natuurlijk kun je met meetings in de natuur alle kanten op zoals letterlijk plaatsnemen midden in het bos of op de hei. Maar met de wintermaanden voor de deur blijven we het grootste gedeelte van de dag toch liever binnen. Wilt u binnen vergaderen en toch omringd worden door natuur, kijk dan eens bij EIGENTIJDSERF in Brabant. Deze locatie heeft naast inspirerende buitenlocaties juist ook binnen veel te bieden op het gebied van natuurlijke inspiratie.

Last Minute Meeting Service van EIGENTIJDSERF

Speciaal voor de wintermaanden heeft EIGENTIJDSERF nu een Last Minute Meeting Service. Reserveert u voor eind 2019 een bijeenkomst met minimaal 20 personen die plaatsvindt in de periode van 1 december 2019 t/m 29 februari 2020 dan ontvangt u tot wel 25% korting op de vergaderarrangementen.

Meer weten? Bel 013 504 13 92 en Inge of Annette vertellen je er graag meer over. Lees meerAuteur: K. Geurts

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement