Van der Valk Hotel Haarlem: vernieuwd én vernieuwt!Van der Valk Hotel Haarlem: vernieuwd én vernieuwt! Hoeveel gasten? Tot 1000 geen probleem! Met trots presenteert Hotel Haarlem de 9 nieuwe zalen op de begane grond: de Amsterdamzalen.

In Haarlem, onder de rook van Amsterdam, vindt u Van der Valk Hotel Haarlem. Met zeer uitgebreide congresmogelijkheden, luxe en moderne hotelkamers, geheel vernieuwde bar en restaurant en volop gratis parkeergelegenheid een uitstekende locatie voor alle zakelijke bijeenkomsten.

Heeft u het resultaat van de metamorfose van Van der Valk Hotel Haarlem al bewonderd? De nieuwe entree met roltrappen, de vernieuwde receptie en lounge, Birdy’s Bar en Restaurant Martinus zijn nu geheel eigentijdse ruimten met een lichte en moderne, sfeervolle inrichting. U kunt natuurlijk ook overnachtingen in één van de 222 ruime en al geheel gerenoveerde hotelkamers. Met ruim 400 gratis parkeerplaatsen is er altijd een plaatsje voor u beschikbaar en voor de elektrische rijders heeft Hotel Haarlem 4 laadpalen voor Tesla’s en een snellader. U kunt in het gehele hotel gebruik maken van de snelle Wi-Fi en in de gerenoveerde hotelkamers beschikt u tevens over supersnel bedraad internet.

2 volledige zalen-etages
De vergader-etage op de begane grond bestaat uit 5 flexibele zalen en 4 boardrooms en naar wens kunnen er meerdere zalen voor u samengevoegd worden. De zeer royale Foyer maakt het geheel compleet. De zalen zijn allen uitgerust met de nieuwste technische snufjes zoals laserprojectoren en zijn uitermate geschikt voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten. Ook voor particuliere -en feestelijke bijeenkomsten zijn deze zalen geschikt; u kunt hier met uw gezelschap ook brunchen, dineren of een gezellig feest vieren.

Restaurant Martinus
In de zomer van 2019 is het geheel vernieuwde Restaurant Martinus geopend, waar u  iedere dag heerlijk à la carte kunt lunchen en dineren. Tevens kunt u iedere maandag t/m vrijdag genieten van een overheerlijk en uitgebreid lunchbuffet. Met een keur aan koude en warme gerechten, Live Cooking vis- en vleesgerechten, gezonde smoothies en buffetdrankjes zoals koffie, thee, melk en sappen is er voor ieder wat wils. Naast het lunchbuffet presenteert Hotel Haarlem ook iedere zondag een heerlijke Zondagsbrunch, tussen 12:00 en 15:00 uur. Het brunchbuffet wordt gevolgd door een heerlijk dessertbuffet en drankjes zoals koffie, thee, fruitwaters en smoothies zijn inbegrepen.

Birdy’s Bar en terras
In het voorjaar van 2019 is Birdy’s Bar geopend, een heerlijke plek voor een kopje koffie, lunch of diner of een mooi (speciaal-)biertje of een wijntje, in combinatie met een lekker hapje van onze borrelkaart. Bij binnenkomst valt direct de mooie, wel 10 meter lange lamp op boven de bar, een echter eye-catcher. De sfeervolle haard en vele gezellig hoekjes geven een prettig thuis-gevoel. Boven in de bar is er ook een vide gecreëerd met een waanzinnig uitzicht over de bar en de entree. Vanuit zowel het restaurant als de bar heeft u direct toegang tot het nieuwe zonnige terras.

Toekomst
Op dit moment renoveert Hotel Haarlem de tweede zalen-etage met in totaal nogmaals 11 zalen. Ook hier zijn 4 zalen samen te voegen en komt er een centrale Foyer met alle voorzieningen voor onze gasten. Zodra deze zalen-etage klaar is, worden de 90 hotelkamers in het hoofdgebouw gerenoveerd, alsmede de Fitness- en Wellness ruimte.
 

Tags:
Van der Valk Hotel Haarlem | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Toekanweg 2
2035 LC
Haarlem
Nederland
Algemene voorwaarden | privacy statement