Zwitserland, een uitstekende incentive bestemmingDe afstanden in Zwitserland zijn kort. Het duurt slechts 4 uur om van oost naar west te reizen, 3 uur van noord naar zuid. Het land heeft een gevarieerd landschap. Palmbomen, gletsjers, bergen en meren. Alles is op korte afstand te bereiken. ’s Morgens skiën op eeuwige sneeuw van Glacier 3000, ‘s middags lunchen in de wijngaarden van Lavaux en ’s avonds dineren op het Meer van Genève. In Zwitserland kan het.

Switzerland Convention & Incentive Bureau heeft 3 incentive routes op een rij gezet. Meer informatie, stuur een e-mail naar scib.nl@switzerland.com of neem telefonisch contact op via 020 6209229.

Meer informatie.1. De stad, het platteland, de eeuwige sneeuw, de wijngaarden en het meer.

De eerste dag is aankomst dag en begint de route in Bern, hoofdstad van Zwitserland, dat op slechts 1 uur reisafstand van de luchthaven van Zürich is verwijderd. Overnachting Bern. De tweede dag beginnen we in de stad Bern om vervolgens naar het platteland in de regio Bern af te reizen. Bij een boerderij staat een lunch voor ons klaar. In de middag door naar Gstaad, dat bekend staat om de high society en de internationale jetset. Overnachting Gstaad. De derde dag staat Glacier 3000 op het programma en vermaken we ons op de eeuwige sneeuw. De lunch nuttigen we in de trein als we van Gstaad naar Montreux reizen. We brengen een bezoek aan de wijngaarden van Lavaux voor een heuse wijnproeverij. We gaan door naar Lausanne, Olympisch hoofdstad aan het Meer van Genève en als afsluiting dineren we in het Olympisch museum. Overnachting Lausanne. De vierde dag is terugreisdag.

Meer informatie. 2. Van een stad naar de bergen en naar de regio van de tradities.

De eerste dag is aankomst dag en begint de route in Zürich. Overnachting Zürich. De tweede dag verkennen we de stad Zürich. Aan het eind van de ochtend gaan we met de boot over het Meer van Zürich naar Thalwil. Hier staat de trein voor ons klaar. Deze brengt ons naar Chur, de oudste stad van Zwitserland. Tijdens de treinrit nuttigen we onze lunch. Eenmaal in Chur aangekomen pakken we de Postauto voor vertrek naar Flims. We zijn in Graübunden en dineren in de avond in een berghut. Overnachting Flims. De derde dag verlaten we dit bergdorp en gaan naar Oost Zwitserland. Appenzell staat op het programma, het dorp van de landelijke tradities. Lunch gebruiken we in een restaurant, dat uitzicht heeft over de bergen van Appenzell. Vervolgens door naar St. Gallen, stad van de textiel en bekend van de stift bibliotheek. Het afsluitende diner vindt plaats in de Pfalzkeller, dat ontworpen is door architect Santiago Calatrava. Overnachting St. Gallen, De vierde dag is terugreisdag.

Meer informatie.3. Van een stad via een bergpas naar een gletsjer.

De eerste dag is aankomst dag en begint de route in Basel, de oudste universiteitsstad van Zwitserland. Overnachting Basel. De tweede dag verkennen we de stad Basel met zijn 40 musea en historische binnenstad. Dan reizen we per trein door naar Zürich en nuttigen lunch in de trein. Korte tour door Zürich om vervolgens per boot af te reizen naar Thalwil. Hier staat de trein voor ons klaar. Deze brengt ons naar Bad Ragaz, badkuuroord. Na genoten te hebben in het wellness-resort overnachting in Bad Ragaz. De derde dag reizen we via de Julierpas naar een kaasboerderij voor lunch. Met de fiets door naar Pontresina. Het afsluitende diner vindt plaats op 3000 meter hoogte, bij de gletsjer van Diavolezza. Uitzicht op Piz Bernina en Piz Palü. Overnachting Pontresina. De vierde dag is terugreisdag.

Meer informatie.

Copyright Zwitserland Toerisme © Mattias Nutt

Informatie over de auteur

Lisette van Dolderen | Key Account Manager | 020 620 92 29 | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Switzerland Convention & Incentive Bureau | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Postbus 17400
1001 JK
Amsterdam
Nederland

Content van deze auteur

Meetings in Zwitserland
Zwitserland, een uitstekende incentive bestemming
Zes Zwitserse culinaire toppers
Zwitserse winternieuws
Vijf vette thrills in de Zwitserse sneeuw
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) in Zwitserland
Waarom Zwitserland?
Evenementen tips voor bedrijven in Zwitserland
5 Technische bedrijfsuitjes in Zwitserland
9 Zwitserse burgers die niet alleen de Amerikaanse president verbazen
5 teamactiviteiten met actie in Zwitserland
5 creatieve teamactiviteiten in Zwitserland
SCIB organiseert studiereis naar Zurich en Bern
St Gallen: traditie en textiel
Bern: vergaderen en incentives in de hoofdstad van Zwitserland
Ticino - combinatie Italiaanse flair met Zwitserse gründlichkeit
Arosa Sport & Congress Centre - Experience added value!
Winnaar bijeenkomst SCIB 'Stap in de wereld van de treinreizen' bekend
Win een weekend naar Genève
Meet the Swiss - maak kennis met Genève
Congress Center Basel: grootste congrescentrum van Zwitserland
Nieuwe directeur Zwitserland Toerisme Benelux
Carlton Hotel St. Moritz crowned
Geslaagde bijeenkomst 'The Journey' in Tassenmuseum Hendrikje
11e Switzerland Meeting Trophy: overwinning voor team Rusland
2e plaats ‘Vriendelijkste luxe-hotel’ in Zwitserland
Zwitserland Toerisme lanceert nieuwe tool “Online Meeting Planner”
België wint Switzerland Meeting Trophy