Verrassend Oud London “We passeren Hotel Restaurant Oud London regelmatig en dan ontstaat een beeld van zo’n bedrijf. Dat beeld werd drastisch bijgesteld tijdens ons eerste bezoek. We waren positief verrast niet alleen  over de grootte van het bedrijf, maar zeker ook over de vele faciliteiten die geboden worden en de gastvrijheid van de medewerkers.” “Een veel gehoorde reactie van onze gast die voor het eerst kennismaakt met Oud London” aldus Erik van Dijk, directeur van Hotel Restaurant Oud London. Een horecabedrijf dat is uitgegroeid tot een bekende en populaire congres-, training- en vergaderlocatie.

“Oud London is naast een vier sterren hotel met een uitstekend Brasserie Restaurant een goed geoutilleerd en centraal gelegen meeting point. Onze locatie ligt op slechts vijftien kilometer van Utrecht in de bossen van Zeist. Wij bieden een grote verscheidenheid aan plenaire vergader- en subruimtes. Ideaal voor (meerdaagse) conferenties, congressen, vergaderingen, presentaties, dealerbijeenkomsten en trainingen. Voor velen die kennismaken met deze faciliteiten dus een verrassend Oud London”

Meeting Deal
Met een capaciteit van 450 personen in de grootste ruimte kan Oud London veel bieden. Hoe zijn de kosten voor de opdrachtgever in de hand te houden? “We merkten dat organisatoren van grotere plenaire bijeenkomsten behoefte hebben aan een vaste prijs per persoon. Vooraf weten wat de kosten zijn in plaats van achteraf verrast worden, is vaak een belangrijke eis. Daarom hebben wij de Meeting Deal geïntroduceerd speciaal voor bijeenkomsten vanaf 50 personen; een compleet arrangement waarbij aan alles is gedacht.”

Happy Meeting
Vergaderen kan ook leuk zijn! “Onder het mom van deze slogan lanceerden wij onlangs het concept Happy Meeting. Bij een bedrijfsleven dat over het algemeen positief is gestemd en de toekomst zonnig ziet, horen thema’s zoals groei, het grijpen van kansen, vernieuwing, innovaties en het opleiden en trainen van medewerkers. Kortom, een positieve vergaderagenda. Het Happy Meeting concept nodigt uit om vergaderen creatief aan te pakken en de deelnemers op een verrassende en leuke manier onderwerpen te laten bespreken in een relaxte ambiance. Er zijn diverse Happy Meeting Tools bedacht met betrekking tot de zaal en/of de locatie, het dagprogramma, de opstelling en inrichting, en niet te vergeten de catering invulling. Tools voor de organisator om de bijeenkomst de meest ideale vorm te geven.” Een happy meeting met een back-pack er op uit in het bos, hoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Ruime keuze aan locaties
Eén van de Happy Meeting Tools is gericht op de invulling van de locatie keuze. Het Hotel Restaurant Oud London is onderdeel van de Oud London Horecagroep waartoe ook Catering Oud London, Restaurant Hermitage Zeist, Golfbaan Sluispolder en Slot Zeist Horeca behoren. “Met de beschikking binnen de Horecagroep over prachtige monumentale panden, musea, kerken en sportaccommodaties in en om Utrecht en in Noord-Holland is er altijd een locatie die perfect aansluit op uw wensen”, vertelt Erik van Dijk. “Wij verrassen u graag!”

Hotel Restaurant Oud London – Woudenbergseweg 52 – 3707 HX Zeist – www.oudlondon.nlsales@oudlondon.nl
 

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement