Nieuwjaarsreceptie op een unieke locatie? Woerden geeft je de ruimte!Het jaar 2019 komt nu wel erg dichtbij. Dit betekent dat het ook weer bijna tijd is voor de nieuwjaarsreceptie! Een nieuwjaarsreceptie is dé manier om het nieuwe jaar positief in te luiden. Daarnaast biedt een borrel mensen de kans om elkaar beter te leren kennen en dit komt het team-gevoel (en eventuele resultaten) ook ten goede! In Woerden vindt u uitstekend bereikbare en unieke locaties. Ideaal voor uw nieuwjaarsborrel!


Historisch borrelen
In Woerden vindt u verschillende historische locaties waar u een sfeervol evenement kunt organiseren. Kasteel Woerden is een rijksmonument van meer dan 600 jaar oud en heeft door de eeuwen heen een belangrijke rol gespeeld op verschillende gebieden. Van een evenementenlocatie voor een klein gezelschap tot een feestelijke bijeenkomst van 850 gasten. In het voormalige wapenarsenaal is Van Rossum, stadshotel, restaurant en vergaderhuis gevestigd. Hier kunt u in een sfeervolle setting heerlijk borrelen en dineren. Wilt u blijven slapen? Dan kunt u terecht in één van de prachtige suites. Het Klooster Woerden is een locatie waar uw nieuwjaarsreceptie écht anders wordt. Combineer de receptie met een voorstelling; dit maakt het een unieke belevening.

Receptie op een moderne locatie
Bij Napkins bent u op het juiste adres wanneer u in een moderne setting wilt afspreken. Flexibiliteit en toegankelijkheid staat bij Napkins voorop en zij zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd. Dit geldt ook voor De HALL Burgerei & Zakenlui. Op deze centrale locatie aan de poort van Woerden kunt u terecht voor unieke (borrel)concepten. Geniet van ruimte en originaliteit.

Borrelen in het nieuw!
In het jaar 2018 zijn er veel nieuwe ruimtes bijgekomen. Al deze ruimtes zijn perfect voor een vergadering of nieuwjaarsreceptie.
In Woerden vindt u veel weilanden en groen. Midden tussen de weilanden vindt u de mooiste locaties waar u een nieuwjaarsreceptie kunt organiseren. Bij Boerderij De Boerinn kunt terecht met zowel grote als kleine groepen. In mei 2018 zijn er twee ruimtes (het Karnhuis en het Grechthuis) volledig gerenoveerd tot prachtige feest-/receptieruimtes. Deze moderne ruimtes zijn van alle gemakken voorzien. De perfecte locatie voor een uniek nieuwjaarsfeestje! Midden in het historische centrum van Woerden vindt u Plein 7. Ontmoet elkaar in een gezellige en ongedwongen sfeer in de gloednieuwe zaal; De Grand Salon. Deze ruimte is in een nieuw jasje gestoken en zeer geschikt voor een nieuwjaarsborrel! Borrelen met een uniek uitzicht over Woerden doet u bij MeetINoffice. KAS is de nieuwe evenementenlocatie die hier in 2018 is geopend. De locatie bevindt zich op het dak van MeetINoffice en is volledig van originele kasdelen. Dit geeft het gevoel van buiten met het comfort van binnen!

Coming soon | Nog zo’n bijzondere locatie is Buitenplaats Kameryck. De omgeving ademt de landelijke sfeer van brede sloten en weilanden. U kunt hier Ryckelijk genieten! In 2019 opent Kameryck een gloednieuwe congres- en evenementenlocatie. Hypermodern met prachtige interieur. Vanaf dan kunt u op deze idyllische plek terecht met 400 personen. Perfect voor congressen en andere bijeenkomsten in het jaar 2019!

www.ontmoetwoerden.nl

Auteur: Woerden Marketing

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement