Pullman Eindhoven Cocagne - Are you ready to party?Het jaar 2018 is voorbijgevlogen en inmiddels zijn we alweer bij november aanbeland. Voor Pullman Eindhoven Cocagne is dit altijd een drukke, maar zeer gezellige periode. Het hotel wordt omgetoverd in kerstsferen voor kerstborrels, een spetterend eindejaarsfeest of een chic diner om in gezelschap terug te blikken. Veel bedrijven kiezen Pullman Eindhoven Cocagne als locatie voor hun festiviteiten.

In 2019 gaan we gewoon door met alle feestelijkheden, want wat is nu een beter moment om samen vooruit te kijken, dan de Nieuwjaarsborrel? Samen met uw medewerkers stil staan bij de prioriteiten van het komende jaar, of het nieuwe jaar te vieren in een stijlvol gedecoreerde omgeving met uw trouwe klanten?

‘Skôn fisje, nie!’
Als officieel partner van het Carnaval in Lampegat én thuisbasis van de Bolhoedjes gaan wij door met onze strakke planning, want begin maart is het hoog tijd voor ‘Skôn fisje, nie!’, zoals wij zeggen in Brabant. Wij ontvangen duizenden feestvierders in onze mooie én unieke feestlocatie.

Neem een kijkje achter de schermen, en bekijk onze timelapse video. Hierin ziet u hoe een grote tentruimte omgetoverd wordt tot een stijlvol ingerichte eventlocatie. Altijd al een keer een event willen organiseren in deze tent waarin oa Omroep Brabant de 3 Uurkes Vurraf organiseert? Dit is je kans! Dit evenement dient dan wel plaats te vinden tussen 19 en 27 februari.Wintertuin
Zoals een bekende uitspraak luidt: Brabantse nachten zijn lang. Gelukkig zijn er talloze dingen in het leven die gevierd kunnen worden. Een groots Happy 21- diner, maar de lancering van een nieuw product of auto show zijn ook zeker een feestje waard. Of wat dacht u van een eindexamenfeest  of -gala voor de studenten in de mooie Wintertuin?

Pullman Eindhoven Cocagne vormt ook steeds vaker het decor voor bruiloften. Dat vinden wij heel bijzondere momenten. Van A tot Z de mooiste dag van een bruidspaar organiseren, wat is er mooier dan dat? Van bruidstaart (home-made door onze patissier), tot bruidsdiner. Van spetterend trouwfeest tot honeymoon. Wij bieden alle faciliteiten onder één dak en het bruidspaar en de bruiloftsgasten worden gegarandeerd door ons in de watten gelegd.

VIP-behandeling
Speciaal voor de meeting planners bieden wij een aantrekkelijk loyaliteitsprogramma, Le Club AccorHotels Meeting planner. Voor iedere € 2 die u bij ons spendeert, ontvangt u 1 punt. Deze punten kunnen ingezet worden voor (privé) overnachtingen, of als gedeeltelijke betaling van uw volgende evenement. Het loyaliteitsprogramma kent 4 verschillende niveaus (Classic, Silver, Gold en Platinum), elk met verschillende privileges, van bijvoorbeeld prioriteit bij inchecken tot upgrades of een VIP-behandeling.

Bent u ook benieuwd naar wat Pullman Eindhoven voor de organisatie van uw evenement kan betekenen? Of heeft u belangstelling voor een event in onze unieke Carnavals feesttent? Neemt u dan gerust contact met ons op. Het events team is bereikbaar op H5374-RE2@accor.com of telefoonnummer +31 40 232 6160.
 

Auteur: Anouk Muntendam

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement