Uw einde- of nieuwjaarsbijeenkomst in stijl!“Samen het jaar afsluiten met relaties of medewerkers, met een mooi glas in de hand, in een intieme setting of juist uitbundig in feestelijke sferen. Bij Hotel Restaurant Oud London bieden we alle ruimte voor kleine en grote einde- en nieuwjaarsbijeenkomsten.” Aan het woord is Erik van Dijk, directeur van Oud London.

“Al vroeg in december ondergaat Oud London, door de sfeervolle kerstdecoratie, een ware metamorfose, die bijdraagt aan de bijzondere periode van het jaar. De economie is ook dit jaar weer gegroeid, omzetten bij bedrijven stijgen en dan ontstaat er ruimte om relaties en medewerkers te bedanken voor de samenwerking en inzet. Dit kan van eenvoudig en informeel tot heel uitgebreid en in stijl.”

Traditioneel diner of eigentijds
Oud London staat vooral bekend om de uitstekende keuken. De chefkok en zijn brigade werken met verse, eerlijke seizoensproducten. “Naast een drie- of meer gangen menu en een koud-warm buffet zien we dat er steeds vaker wordt gekozen voor een uitgebreide borrel met een ontvangst met Champagne waarbij luxe hapjes en kleine gerechtjes geserveerd worden. De informele setting van een walking dinner draagt bij aan goede gesprekken en natuurlijk een gezellige sfeer. Een combinatie van buffetgerechten, vegetarische snacks en uitgeserveerde gerechten is natuurlijk ook mogelijk. Zelfs een winterbarbecue is mogelijk”

Combineer het nuttige met het aangename
Een eindejaarsbijeenkomst combineren met een plenaire sessie is gunstig in het kader van de werkkostenregeling. “We zien dat hier toch heel regelmatig voor wordt gekozen door bedrijven.
Het geeft hen de mogelijkheid om met relaties of medewerkers terug te kijken op het afgelopen jaar of juist vooruit te blikken.”

Focus op het doel van de bijeenkomst
“Als organisator wil je je vooral focussen op het doel van de bijeenkomst met zo min mogelijk afleiding. Onze medewerkers doen niets liever dan met u meedenken als het gaat om vorm en inhoud. Geen standaardoplossingen uit de kast, maar een op maat gesneden voorstel dat helemaal aansluit op uw bijzondere wensen. Uiteindelijk gaat het om het resultaat van de bijeenkomst”!

Ruime keuze aan locaties
Het Hotel Restaurant is onderdeel van de Oud London Horecagroep waartoe ook Catering Oud London en Slot Zeist B.V. behoren. “We beschikken over prachtige monumentale panden, musea en kerken in en om Utrecht die zich uitstekend lenen voor einde- of nieuwjaarsbijeenkomsten”, vertelt Erik van Dijk. “Naast de culinaire invulling zorgen wij ook voor de inrichting, techniek en entertainment dus men wordt volledig ontzorgd . Kortom, mogelijkheden genoeg; u bent dus van harte welkom!”

Hotel Restaurant Oud London – Woudenbergseweg 52 – 3707 HX Zeist – www.oudlondon.nlsales@oudlondon.nl

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement