Mijn #outofoffice: Boris Veldhuijzen van ZantenWaar vindt de directeur van het bekende tech-platform The Next Web zijn rust? Boris Veldhuijzen van Zanten neemt ons mee naar zijn #outofoffice-plek.

Boris Veldhuijzen van Zanten (46), is directeur van het bekende tech-platform The Next Web (TNW), dat ook een van de meest toonaangevende tech-festivals ter wereld organiseert. Als er één iemand continu in verbinding staat, dan is hij het wel. Gelukkig kan hij ook goed ontspannen: liggend in zijn gammele bootje in de Amsterdamse grachten komt hij tot rust. ‘Een uurtje aan het water voelt als drie dagen vakantie in Zuid-Frankrijk.’

‘Dit is mijn bootje. Of nou ja, bootje, het is meer een soort badkuip. Hij is erg smal, mijn hoofd en voeten steken er aan de zijkanten uit. Maar ik heb er veel plezier van. Elke zaterdagochtend gaan mijn vriendin en ik varen. Dan moeten we eerst hozen, want in de bodem zit een gat. We hebben het gat afgeplakt met duct tape maar dat houdt helaas niet al het water tegen. Het is de vraag wanneer het bootje gaat zinken. De accu gaat steeds korter mee. Toen ik hem net had gekocht, kon ik er wel vier uur mee varen. Inmiddels maximaal een uurtje. Meestal varen we een klein rondje over de grachten. Bij een koffietentje meren we aan, halen we koffie en dan varen we verder. We worden regelmatig ingehaald door waterfietsende toeristen. Als de accu leeg is, gaan we weer naar huis.

Lees hier het hele verhaal.Auteur: Bilderberg

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement