Mijn #outofoffice: Boris Veldhuijzen van ZantenWaar vindt de directeur van het bekende tech-platform The Next Web zijn rust? Boris Veldhuijzen van Zanten neemt ons mee naar zijn #outofoffice-plek.

Boris Veldhuijzen van Zanten (46), is directeur van het bekende tech-platform The Next Web (TNW), dat ook een van de meest toonaangevende tech-festivals ter wereld organiseert. Als er één iemand continu in verbinding staat, dan is hij het wel. Gelukkig kan hij ook goed ontspannen: liggend in zijn gammele bootje in de Amsterdamse grachten komt hij tot rust. ‘Een uurtje aan het water voelt als drie dagen vakantie in Zuid-Frankrijk.’

‘Dit is mijn bootje. Of nou ja, bootje, het is meer een soort badkuip. Hij is erg smal, mijn hoofd en voeten steken er aan de zijkanten uit. Maar ik heb er veel plezier van. Elke zaterdagochtend gaan mijn vriendin en ik varen. Dan moeten we eerst hozen, want in de bodem zit een gat. We hebben het gat afgeplakt met duct tape maar dat houdt helaas niet al het water tegen. Het is de vraag wanneer het bootje gaat zinken. De accu gaat steeds korter mee. Toen ik hem net had gekocht, kon ik er wel vier uur mee varen. Inmiddels maximaal een uurtje. Meestal varen we een klein rondje over de grachten. Bij een koffietentje meren we aan, halen we koffie en dan varen we verder. We worden regelmatig ingehaald door waterfietsende toeristen. Als de accu leeg is, gaan we weer naar huis.

Lees hier het hele verhaal.

Informatie over de auteur

Bilderberg | | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Bilderberg | bekijk uitgebreid bedrijfsprofiel
Herikerbergweg 1-35
1101 CN
Amsterdam

Content van deze auteur

Successen vieren met Hygge
Mijn #outofoffice: Boris Veldhuijzen van Zanten
Winterevents om warm voor te lopen
Bilderberg Hotel De Keizerskroon: processen durven loslaten
Ook de zakelijke markt is continu in beweging
Bilderberg outofoffice: het doel wint aan betekenis
Maatwerkprogramma Bilderberg geeft belangrijke toegevoegde waarde aan meetings
Bilderberg neemt Nederland mee #outofoffice
Bilderberg Europa Hotel Scheveningen wil beste conferentiehotel van Den Haag worden
Bilderberg: Zeven Veluwse locaties, zeven verschillende belevingen