Winterevents om warm voor te lopenBilderberg richt zich op inspiratie en beleving in de wintermaanden

Van kerstdiner tot nieuwjaarsreceptie en van personeelsfeest tot jaarlijkse kick-off: in de maanden december en januari staat bij iedere organisatie wel een zakelijke bijeenkomst gepland. Maar hoe maak je van dit jaarlijks terugkerend event een meeting waar nog jaren over nagepraat zal worden? Door te zoeken naar verbinding en beleving, gelooft hotelgroep Bilderberg. Zij bieden daarom dit jaar een nieuw concept aan: Winter in the Woods. Proosten, dineren en vieren in een grote glazen kas in Deense ‘Hygge’ stijl.Winter in the Woods
Stel je voor: een historisch landgoed in de bossen van de Veluwe bij Arnhem. Buiten staat een grote glazen kas, gevuld met lichtjes en warmte. Aan lange tafels geniet je samen van smaakvolle gerechten, wissel je verhalen uit en kom je nader tot elkaar. Dat is het idee van Winter in the Woods. Met het thema Hygge, het Deense woord voor knusheid, ligt de nadruk op verbinding. Een avond Winter in the Woods begint buiten, waar je bij het kampvuur opwarmt met Gluhwein of warme chocolademelk. Binnen serveert Bilderberg shared dining met winterse, Scandinavische gerechten. Tijdens de avond maken ze hun belofte tot gezelligheid en verbinding waar. Kletspotten op tafel brengen gesprekken op gang, singer/songwriter muziek zorgt voor de nodig sfeer en een pubquiz of tafelvermaak brengt iedereen samen.

Exclusief of aanschuiven
Winter in the Woods is er zowel voor grote als voor kleine teams. Vanaf 50 personen is de kas exclusief af te huren. Daarbij kan extra uitgepakt worden met bijvoorbeeld een workshop cadeaus inpakken, zelf Glühwein maken, livemuziek of een Hygge cadeau bij afscheid. Kom je met een kleiner gezelschap, dan kan je een paar keer in de maand aanschuiven bij de speciale aanschuifavonden. Ook dan staat een avondvullend programma op je te wachten met shared dining, een photobooth en een pubquiz of tafelvermaak. Via www.bilderberg.nl/winterinthewoods is het mogelijk hiervoor te reserveren.Husky rijden of restaurant runnen
Wil je liever iets anders gaan doen als eindejaarsuitje? Dan biedt Bilderberg nog meer inspiratie voor winterse events. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in de bossen van de Veluwe te gaan slederijden met Husky honden. Een bijzondere beleving die tegelijkertijd meer inzicht geeft in samenwerking en communicatie. Blijf je liever bij eten? Dan is de Winterbarbecue, compleet met kampvuur, varkens aan het spit en warme dekens een beproefd recept voor een fantastische avond. En wil je iets bijzonders doen voor collega’s of relaties, dan is Run Your Restaurant, waarbij je iedereen verrast door als team zelf in de keuken en de bediening te staan, onvergetelijk.

Successen vieren loont
Bilderberg richt zich bewust op de eindejaarsperiode in haar nieuwe campagne. Voor veel organisaties is teamspirit een terugkerend thema, en stilstaan bij de successen van het afgelopen jaar kan daar positief aan bijdragen. Medewerkers belonen en bedanken, bijvoorbeeld in de vorm van een bijzonder event, draagt dan ook bij aan het succes van een organisatie. In de Whitepaper ‘Inspiratie voor onvergetelijke eindejaarsevents’ biedt Bilderberg tips en inspiratie om van een standaard uitje een bijzondere ervaring te maken.

Voor meer informatie zie www.bilderberg.nl/winterinthewoods of via E: business@bilderberg.nl
 

Auteur: Bilderberg

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement