Zakelijke gasten verrassen doet u zoVan der Valk Hotel Arnhem is omringd door de prachtige natuur van de Veluwe. De omgeving is te mooi om ongezien te blijven. Hotel Arnhem draagt al jaren een steentje bij om de omgeving levendig en groen te houden. Tegelijkertijd speelt het hotel graag in op de stijgende vraag naar unieke vergadermogelijkheden. Zo worden er verschillende mogelijkheden aangeboden om zakelijke bijeenkomsten te combineren met verrassende activiteiten in de buitenlucht.

Verras uw zakelijke gasten
Zaken doen in een standaardzaaltje is niet langer van deze tijd. Van der Valk Hotel Arnhem biedt vele mogelijkheden om zakelijke bijeenkomsten in een modern jasje te gieten. Verras uw zakelijke relaties bijvoorbeeld met een potje Pitch & Putt, een wandeling met een boswachter of een fietstocht over de prachtige natuur van de Veluwe en sluit de dag af met een walking diner of gezellige barbecue op het sfeervolle terras. 

Liefde voor de omgeving
De liefde voor de omgeving en duurzaamheid staan al jaren hoog in het vaandel bij Van der Valk Hotel Arnhem. Het hotel is sinds 2012 in het bezit van een Gouden Green Key certificering. Het internationale keurmerk staat garant voor de vrijwillige inzet om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving verlangt. “De natuur is voor ons zeer belangrijk en mede om die reden staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog op onze prioriteitenlijst”, aldus Bart van der Valk.

Ook in restaurant De Veluwe, gevestigd in Hotel Arnhem, wordt betrokkenheid bij het milieu getoond. Als partner van Stichting Vis&Seizoen draagt het hotel bij aan duurzame visvangsten uit het juiste seizoen. In juli en augustus brengt de keukenbrigade een ‘Ode aan de Zee’ en worden er 100% duurzame smaakvolle vissen geserveerd. Daarnaast is de chef regelmatig op zoek naar nieuwe streekproducten. In 2018 is er zelfs gestart met een imkercursus om eigen bijenvolken te verzorgen en eigen honing te produceren.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de mogelijkheden om zakelijke bijeenkomsten te combineren met activiteiten in de omgeving of de duurzame activiteiten binnen Van der Valk Hotel Arnhem kunt u contact opnemen via sales@arnhem.valk.com of +31 26 20 30 510.
 

Auteur: Van der Valk Hotel Arnhem

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement