De Moestuin - Buiten vergaderen op een unieke locatieEen vergadering aan het plannen om tot nieuwe ideeën en inzichten te komen? En daarbij op zoek naar een locatie die goed bereikbaar is, welke de creativiteit stimuleert en die de mentale en fysieke gezondheid van deelnemers tijdens meetings naar een hoger niveau tilt? Sinds 2017 biedt Van der Valk Hotel Volendam zo een locatie. Naast 8 multifunctionele zalen beschikt zij nu ook over de Moestuin. Buiten vergaderen op een unieke locatie!

Op zo een twintig minuten rijden vanaf Amsterdam en Hoorn bevindt zich tussen de weilanden door Van der Valk Hotel Katwoude-Volendam. Het hotel is 45 jaar geleden geopend en gaat sindsdien mee met de tijd zonder daarbij haar omgeving en de authentieke kenmerken uit het oog te verliezen. Aan de overkant van het authentieke gebouw en gelegen aan het water is in 2017 de Moestuin gerealiseerd. Een tuin omgeven door bomen die zich perfect uitleent voor (zakelijke) privé gezelschappen.

De Moestuin is uitgerust met een grote tent en warmtekachels en wordt loop dit jaar verder uitgebreid met een bar, een barbecue, WiFi en stroom- en toiletvoorzieningen. Op die manier biedt de Moestuin ruimte voor vergaderingen, sport- en spelactiviteiten, diners, borrels en feestjes. Dit in combinatie met de faciliteiten en mogelijkheden die het hotel te bieden heeft kunnen zij de perfecte invulling verzorgen. Yoga tussen de schapen, borrelen rondom een vuurkorf, dineren tijdens zonsondergang of een presentatie houden. Het is allemaal mogelijk in de Moestuin bij Van der Valk Hotel Volendam.

Meer informatie over de Moestuin? Bekijk het op: https://www.hotelvolendam.nl/zalen/business/zalenoverzicht/de-moestuin-.
 

Auteur: Van der Valk Hotel Volendam

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement