5 teamactiviteiten met actie in ZwitserlandAdrenaline, actie en lef: Zwitserland biedt voor ieder wat wils. Switzerland Convention & Incentive Bureau heeft 5 creatieve teamactiviteiten op een rij gezet. Mocht je nog meer informatie wensen, stuur dan een e-mail naar scib.nl@switzerland.com of neem telefonisch contact op via 020-6209229.

Zomer-olympiade in Melchsee-Frutt (Centraal Zwitserland)
Test je uithoudingsvermogen, kracht, vaardigheden en vooral tactieken om de finish te halen tijdens de zomer-olympiade. Op het programma staat een hele reeks zomerspelen met uitgebreide keuze aan activiteiten.

Activiteit voor 3-50 personen. Meer informatie: https://www.myswitzerland.com/nl-nl/meetings/melchsee-frutt-summer-challenge.html

Bubbelvoetbal
Nieuwe teambuildling en groepsactiviteit. Meer plezier dan voetbal, veiliger dan hockey en meer spectaculairder dan basketbal. Bubbelvoetbal is gegarandeerd spannend, verrassend en lollig. Overal in Zwitserland te spelen.

Activiteit voor 8-160 personen. Meer informatie: https://www.myswitzerland.com/nl-nl/meeitngs/bubble-football.html

Lasergamen in Basel
Actie, plezier, vreugde en beweging - alles in één spel. Probeer zoveel mogelijk lichtgevoelige sensoren in het labyrint te raken. De arena in Basel is een van de modernste ter wereld, uitgerust met videostations en talloze interactieve elementen.

Activiteit: 4-30 personen. Meer informatie: https://www.myswitzerland.com/nl-nl/meetings/lasertag-basel.html

Canyoning in Ticino
Eén van de mooiste kloven in Ticino met veel glijbanen, geweldige sprongen in smaragdgroene rotspoelen en meerdere abseilpunten. In de Valle di Cresciano nabij Biasca vind je de schitterende open en zonovergoten Boggera-kloof met geweldige vergezichten. Spring in verbazingwekkende rotspoelen en daal abseilend door de watersluier van een waterval. Klim door grillige rotsspleten en geniet van de kick bij de vele natuurlijke glijbanen.

Activiteit voor 1-30 personen. Meer informatie: https://www.myswitzerland.com/nl-nl/meetings/zonovergoten-valle-di-cresciano.html

Airboarden in Hoch Ybrig (Centraal Zwitserland)
De wintersportregio Hoch Ybrig ligt op slechts 50 kilometer afstand van Zürich. Ervaar de meest modernste skischansen en trainingslocaties van Zwitserland. Het spectaculaire airboarden staat garant voor pure adrenaline!

Activiteit voor 8-250 personen. Meer informatie: https://www.myswitzerland.com/nl-nl/meetings/experience-the-ski-jumps.htmlAuteur: Lisette van Dolderen

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement