Al meer dan 60 jaar Verrassend Vanzelfsprekend



Hotel De Bilt – Utrecht, bij velen nog bekend onder de naam Hotel De Biltsche Hoek, is, als één van de oudste vestigingen, reeds meer dan 60 jaar onderdeel van het Van der Valk concern: vanzelfsprekende service, veelzijdigheid en kwaliteit. Gelegen aan de bosrand, maar nabij een kruispunt van belangrijke snelwegen (A12, A27 en A28) biedt Hotel De Bilt –Utrecht een vergaderlocatie op slechts 15 minuten van centrum Utrecht/De Jaarbeurs.

Hoe ontspannen kan vergaderen zijn?
Heel ontspannen, wat ons betreft, zeker in een vergadercentrum, dat gelegen is in het bosrijke hart van Nederland. De 15 multifunctionele vergaderzalen bieden u alle vergadermogelijkheden die u zich wenst. De zalen zijn allen rustig gelegen, comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Alle denkbare middelen om uw vergadering te doen slagen hebben wij in huis of kunnen ingehuurd worden. U kunt zelf invulling geven aan de samenstelling van uw bijeenkomst; een lunchbuffet, een borrel na afloop, een diner of dinerbuffet, eventueel in combinatie met een overnachting met ontbijt, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ons salesteam adviseert u graag over deze uitbreidingsmogelijkheden en maakt een passende offerte voor u.

Het hotel beschikt niet alleen over 15 multifunctionele vergaderzalen van diverse afmetingen, maar ook over een uitgebreide hotelaccommodatie met 102 moderne, comfortabele hotelkamers en een verwarmd binnenzwembad.

Al deze aspecten maken uw vergadering uiterst ontspannen en succesvol. Het hotel hanteert het Gouden Green Key keurmerk. U kunt gratis parkeren op onze ruime parkeergelegenheid met 450 parkeerplaatsen, inclusief elektrische oplaadpunten. Uiteraard kunt u gebruik maken van onze gratis Wi-Fi.

Contactinformatie:
Van der Valk Hotel De Bilt – Utrecht
De Holle Bilt 1
3732 HM DE BILT
E-mail: sales@biltschehoek.valk.com
Telefoonnummer: +31 (0)306358736
Website: www.biltschehoek.valk.com

NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement