Bereik méér klanten met een eigen evenement



Op een authentieke en professionele manier een eigen evenement organiseren. Hoe pak je dit als zelfstandig ondernemer tegenwoordig aan? Deze vraag staat centraal tijdens de ‘Event Inspiration Day’ op 31 maart 2016. Een kennisevenement waarbij zelfstandig ondernemers hun naamsbekendheid en bereik leren vergroten door het inzetten van een eigen evenement. Experts uit de evenementenbranche vertellen over de kansen en mogelijkheden die een live-bijeenkomst bieden. De ‘Event Inspiration Day’ vindt plaats van 09.30 uur tot 16.00 uur bij ‘Pand Betuwe’ in Beesd (circa 20 minuten rijden vanaf Utrecht).

Inzicht, kennis en inspiratie
Tijdens deze dag hoor je welke 7 stappen je kunt nemen om ook echt nieuwe klanten te krijgen na afloop van het event. “Ik heb ontzettend veel zin om deze ondernemers mee te nemen in de wereld van evenementen” zegt initiatiefneemster Tjiska Langeland en eigenaar van Stickyvents. Ondernemers weten na afloop van deze dag precies hoe zij een evenement kunnen creëren, organiseren en promoten op een manier die bij hen past. Zij krijgen tevens een begroting, draaiboek, planning en eventplan in handen om gelijk een vervolgstap te kunnen maken.

Aanmelden
Aanmelden kan via: https://www.eventbrite.com/e/tickets-event-inspiration-day-21159138553. Bij aanmelding t/m 18 maart ontvangt elke deelnemer €20,- korting op het ticket. Parkeren is gratis. Meer informatie: www.stickyvents.nl

Foto: Tjiska Langeland, initiatiefneemster en eigenaar van Stickyvents, verzorgt een interactieve, inspirerende presentatie op 31 maart aanstaande.
NB: Het auteursrecht op de content op deze website en in de (online) magazines wordt door de uitgeverij voorbehouden.


Auteur: Sofie Fest

Tags:
Algemene voorwaarden | privacy statement